Gnistanin otteluohjelma Suomen Cupissa selvillä – Cup alkaa kotiottelulla FC Viikinkejä vastaan


Gnistanin otteluohjelma Suomen Cupin lohkovaiheessa on selvillä.
Gnistan avaa Suomen Cupin kotiottelulla FC Viikinkejä vastaan lauantaina 19. tammikuuta. Talin hallissa pelattava ottelu alkaa klo 20.30. Lohkovaiheen toinen ottelu pelataan puolestaan GrIFK:ta vastaan lauantaina 2. helmikuuta Kauniaisten Volkswagen hallissa klo 14.30. Kotiotteluun FC Viikinkejä vastaan on vapaa sisäänpääsy.
Kauden 2019 Suomen Cup pelataan uudistuneessa muodossa. Kilpailuun osallistuvat Kakkosen seurat muodostavat kahdeksan lohkoa, joiden voittajat etenevät puolivälieriin. Tämän jälkeen pelataan välierät, joiden voittajat pääsevät Suomen Cupin varsinaiseen cup-vaiheeseen, jossa seurat saavat vastaansa ylempien sarjatasojen joukkueita. Kakkosen Cupin voittaja ratkeaa kesän aikana, kun välierät voittaneet ja varsinaiseen Suomen Cupiin yltäneet joukkueet kohtaavat toisensa finaalissa. Kakkosen Cupin alkulohkot sekä jatkopelit pelataan 20.1 -15.3 välisenä aikana.
Talvikauden muut ottelut
Suomen Cupin lisäksi Gnistan osallistuu talvikauden aikana Busmon järjestämään Winter Cupiin, jonka ottelut pelataan Vantaalla Peakfin Areenalla. Gnistanin alkuperäiseen ohjelmaan turnauksessa jouduttiin tekemään muutoksia Suomen Cupin otteluiden johdosta, joten näet päivitetyn ohjelman tekstin alta. Kahden cup-kilpailun lisäksi Gnistan on sopinut harjoitusottelut Klubi-04:ää sekä Järveenpään Palloseuraa vastaan.
Busmo Winter Cupin ohjelma:
La 9.2. Gnistan – Kiffen
La 16.3. Gnistan – PK-35
La 23.3. Gnistan – FC Espoo
Harjoitusottelut:
La 2.3. Gnistan – Klubi-04
La 13.4. JäPS – Gnistan

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.