IF Gnistan ja Zakaria Kibona jatkosopimukseen

Kuva: Marko Pennanen

IF Gnistan ja Zakaria Kibona ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.
Viime kaudella Gnistanin riveissä 12 ottelua pelannut Zakaria Kibona jatkaa seurassa myös ensi kaudella. Pelaamissaan otteluissa mies viimeisteli kaksi maalia. 28-vuotias hyökkääjä siirtyi Gnistanin riveihin elokuussa 2017, joten tuleva kausi on miehelle toinen kokonainen keltapaitojen riveissä. Uransa aikana Kibona on pelannut Kakkosessa yhteensä 31 ottelua, joissa maaleja on syntynyt 10 kappaletta. Ykkösessä hyökkääjä on heiluttanut vastustajan verkkoa 18 kertaa 103 ottelussa. Kotimaan kenttien lisäksi mieheltä löytyy kokemusta Maltan pääsarjasta FC Mostan riveistä muutaman ottelun verran.
Viime kausi oli Kibonalle rikkonainen erilaisten loukkaantumisten johdosta, mutta hyökkääjään mukaan lähtökohdat tulevaan ovat huomattavasti paremmat.
– Odotan innolla ensi kauden alkua ja haluan oman panoksen kautta auttaa joukkuetta taistelemaan lohkon kärkisijoista. Viime kausi oli itselleni aika rikkonainen, mutta tällä hetkellä tilanne on parempi ja pääsen uuteen kauteen hyvistä lähtökohdista, kertoo Kibona.
IF Gnistanin sopimustilanne 10.12.2018:
Aatu Hakala
Aleksi Ahonen
Salifu Senghore
Vili Tuittu
Glodson Luis
Tommaso Conti
Onni Tiihonen
Elias Lappalainen
Gullit Zolameso
Cherif Ndiaye
Touko Laakkonen
Jesse Ahonen
Zakaria Kibona

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.