Gullit Zolameso jatkaa Gnistanissa

Kuva: Arto Alho

IF Gnistan ja Gullit Zolameso ovat solmineet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.
Viime kaudella Kakkosen A-lohkossa 17 ottelua tililleen kirjauttanut Gullit Zolameso jatkaa myös ensi kaudella Gnistanin riveissä. Pelaamissaan otteluissa 23-vuotias laituri viimeisteli kaksi maalia. Kuluneen kauden aikana angolalaissyntyinen peluri osoitti monipuolisuuttaan, sillä mies pelasi useammassa ottelussa myös laitapuolustajan tontilla.
Kolmannen perättäisen kauden Gnistanissa aloittava Zolameso on iloinen uudesta sopimuksestaan.
– Todella mukavaa jatkaa Gnistanissa, sillä seura sekä Ogeli tuntuvat minusta kodilta. Pyrin antamaan kaikkeni, että auttaisin joukkuetta saavuttamaan tavoitteet sekä samalla kehittämään omaa osaamistani hyvän ja kannustavan valmennustiimin avulla. Toivottavasti yhä useampi kannattaja löytää ensi talvena sekä kesänä tiensä meidän peleihin, sillä heidän tuki on meille tärkeää. Lupaan koko oulunkyläläiselle yhteisölle, että minun kipinä ei sammu, kertoo Zolameso.
IF Gnistanin sopimustilanne 10.11.2018:
Aatu Hakala
Aleksi Ahonen
Salifu Senghore
Vili Tuittu
Glodson Luis
Tommaso Conti
Onni Tiihonen
Elias Lapplainen
Gullit Zolameso
Gnistanin kausikortit ovat myynnissä tarjoushinnoin 9. joulukuuta asti. Hyödynnä tarjous ja osta kausikortti ensi kaudelle tästä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.