IF Gnistan kiittää tukijoitaan kaudesta 2018

Kuva: Santeri Rosenvall

IF Gnistanin kausi Kakkosessa päättyi viime lauantaina kotivoittoon Mikkelin Palloilijoita vastaan.
Voiton myötä joukkueen lopulliseksi sijoitukseksi A-lohkossa muodostui kuudes sija. Vaikka sijoitus ei ollut joukkueen tavoitteiden mukainen, niin tästä huolimatta kauteen mahtui paljon hyvää. Esimerkiksi kotiotteluiden yleisömäärät olivat upeita ottelusta toiseen ja koko kauden yleisökeskiarvoksi muodostui lopulta 405, mikä on Gnistanin lähihistorian ylivoimaisesti suurin Kakkosessa. Viime vuoden lopussa organisaation henkilöstössä tehtiin muutoksia ja kausi 2018 oli monelle ensimmäinen kokonainen Gnistanissa. Ensi kautta ajatellen lähtökohdat ovat siis huomattavasti erilaisemmat, kun taustaorganisaatio on saanut työskennellä vuoden yhdessä.
Ensi kauden joukkueen rakentaminen on aloitettu ja tiedotamme kautta 2019 koskevista pelaajasopimuksista sitä mukaa, kun niitä syntyy. Kausikorttien myynti ensi kaudelle alkaa marraskuussa. Kortit myydään Tiketin kautta ja tiedotamme myynnistä lähiviikkojen aikana.
IF Gnistan haluaa kiittää yhteistyökumppaneita, talkootyöläisiä, kannattajia sekä kaikkia, jotka ovat omalla panoksellaan tukeneet seuran toimintaa kuluneen vuoden aikana!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.