Pääyhteistyökumppani Puzerin terveiset

Gnistan kävi luovuttamassa Kakolle seuran pelipaidan.

Keskuspölynimureita valmistava Puzer toimii toista kautta putkeen Gnistanin pääyhteistyökumppanina.

KP-Tekno Oy on Suomen johtava keskuspölynimureita suunnitteleva, valmistava ja markkinoiva yritys. Puzer -tuotemerkillä myytävä keskuspölynimuri on Suomen suosituin keskuspölynimurimerkki.  KP-Teknon tuotantotilat sijaitsevat Kirkkonummen Masalassa. KP-Tekno Oy on osa suomalaista Stephen Industries Inc Oy –konsernia.
Puzerin toimitusjohtaja Kari Kakko näkee Puzerissa ja Gnistanissa yhtäläisyyksiä.
– Suomalainen Puzer on valmistanut keskuspölynimureita jo vuodesta 1990. Alkuvuodet 1990-luvun lamassa olivat hyvin haastavia, mutta alusta alkaen meillä oli unelma ja tavoite olla jonain päivänä Suomen suosituin keskuspölynimuri. Unelmaan uskoen, nöyrällä asenteella ja tinkimättömällä työnteolla unelma sittemmin saavutettiin. Samaa henkeä näen Gnistanissa. On ilo ja kunnia saada olla mukana Gnistanin jalkapallounelman toteuttamisessa, kertoo Kakko.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.