Matsipäivän haastattelussa Aatu Hakala – "Valmistautuminen on sujunut erinomaisesti"

Kuva: Kari Huusari

Gnistanin nousuhaaveet kokivat edellisellä kierroksella ison kolauksen, kun joukkue taipui MYPAlle vierasottelussa. Millaisin mielin Gnistan lähtee loppukauden otteluihin?
Tällä hetkellä tilanne ei näytä kovin hyvältä nousun suhteen, mutta on hyvä muistaa, että jalkapallossa kaikki on mahdollista. Kaksi sarjapeliä vielä jäljellä ja lähdemme niihin viemään kauden kunnialla loppuun. Uskon, että jokaiselta pelaajalta löytyy edelleen motivaatiota.
Gnistanilta puuttuu päivän ottelusta useampi pelaaja pelikieltojen tai loukkaantumisten takia. Miten uskot tämän vaikuttavan pelaamiseen?
Meiltä tosiaan puuttuu tänään pelaajia kokoonpanosta, mutta joukkueesta löytyy paljon hyviä pelimiehiä, joten avauksemme on tuttuun tapaan laadukas. Olemme saaneet treenattua tällä viikolla hyvin, joten valmistautuminen on sujunut erinomaisesti.
Kuluva kausi on ollut sinulle ensimmäinen Kakkosessa. Miten kausi on mielestäsi mennyt henkilökohtaisella tasolla?
Olen nauttinut ensimmäisestä kaudesta tällä sarjatasolla, mutta totta kai nousu olisi kruunannut kaiken. Vastuuta on tullut mukavasti ja on ollut hienoa päästä pelaamaan paljon. Parannettavaa toki löytyy, mutta olemme Alessandron (Marzuoli) kanssa käyneet tilanteita läpi ja uskon, että olen ottanut kehityksessä askeleita eteenpäin.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.