Otteluraportti: Gnistan nappasi vieraspisteen Mikkelistä

Kuva: Santeri Rosenvall/Rapa Media

Gnistan ja MP tasasivat pisteet sunnuntai-illan ottelussa. Mikkelin Urheilupuistossa käydyssä kohtaamisessa molemmilla joukkueilla oli hetkensä, mutta viimeiset ratkaisut ontuivat.
Vierasjoukkue Gnistan otti heti ottelun alussa ohjat käsiinsä pitäen palloa hallussaan. Ottelun ensimmäinen maalintekopaikka aukesi Gnistanin Aleksander Akbarille, joka pääsi yrittämään maalintekoa pienestä kulmasta, mutta laukaus kilpistyi MP-puolustukseen. Pikku hiljaa myös mikkeliläiset pääsivät paremmin peliin mukaan. Ottelun 24. peliminuutilla taitava Lucas dos Santos murtautui ohi Gnistan-puolustuksen päästen nokikkain maalivahti Aatu Hakalan kanssa, mutta mikkeliläisten epäonneksi pallo karkasi brasilialaisen jalasta ratkaisevalla hetkellä. Nousutaistossa mukana olevien joukkueiden otteista paistoi ottelun tärkeys eikä ensimmäisen puoliajan aikana mässäilty maalipaikoilla. Hieman ennen jakson loppua MP:n Miikka Oinonen pääsi laukomaan lähietäisyydeltä, mutta yritys suuntautui päin Aatu Hakalaa, joten puoliajalle lähdettiin maalittomassa tasatuloksessa.
Heti toisen jakson alussa Gnistanille avautui loistava paikka maalintekoon, kun Aleksander Akbar pääsi laukomaan vapaapotkun noin 20 metristä, mutta MP-vahti Sammy Ndjock oli hereillä napaten vapaapotkun yläkulmasta. Vain hetki tämän jälkeen Lucas dos Santos karkasi puolittaiseen läpiajoon keskialueella, mutta miehen matka katkesi tämän kompastuttua palloon hieman ennen vieraiden rangaistusaluetta. 62. minuutin kohdalla Oliver Antmanille aukeni loistava tilaisuus viedä vieraat johtoon, kun Akbar tarjoili nuorukaiselle upean paikan rangaistusalueen sisällä, mutta Ndjock oli hereillä venyen hienoon torjuntaan. Gnistan jatkoi tämän jälkeen voittomaalin hakemista, mutta yritykset pysähtyivät viimeistään hyvin torjuneeseen Ndjockiin.
Gnistanin Vili Roivainen piti vieraiden esitystä hyvänä, mutta harmitteli maalien puuttumista.
– Ottelu oli hyvin meidän hallinnassa, mutta maalit jäivät puuttumaan, sillä loimme kuitenkin maalintekopaikkoja MP:tä enemmän. Kokonaisuudessaan meiltä ehjä peli ja vieraspisteeseen hyvää joukkuetta vastaan on oltava kohtuu tyytyväinen, kommentoi Roivainen.
MP – Gnistan 0 – 0
Gnistanin kokoonpano: Aatu Hakala, Jonathan Ndongala, Marko Koskinen, Jani Kaukomaa, Vili Roivainen (82. Eero Forsen), Onni Tiihonen, Cassiano (67. Jani Mahanen), Gullit Zolameso, Teemu Pastila, Zakaria Kibona (59. Oliver Antman), Aleksander Akbar.
Gnistanin osalta kausi jatkuu lauantaina vierasottelulla Mikkelin Pallo-Kissoja vastaan. Heinäkuun ainut kotiottelu pelataan 21. päivä, kun PKKU vierailee Oulunkylässä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.