Matsipäivän haastattelussa Jonathan Ndongala: – "Tänään se voitto tulee"

Kuva: Santeri Rosenvall/Rapa Media

Laitapuolustaja Jonathan Ndongala siirtyi Gnistanin riveihin juuri ennen kauden alkua. 20-vuotias pelaaja uskoo vahvasti, että oulunkyläläiset palaavat tänään voittojen tielle.
Voitottomien otteluiden putki on venähnyt Gnistanin osalta kolmen mittaiseksi. Millainen fiilis joukkueessa on ollut viime aikoina?
Kieltämättä tuo putki on venähtänyt turhan pitkäksi ja koko joukkue on tietoinen asiasta. Useista loukkaantumisista huolimatta tekeminen on laadukasta harjoituskentällä sekä otteluissa, joten uskon vahvasti, että tänään se voitto tulee.
Siirryit Gnistanin riveihin juuri ennen kauden alkua ja viime otteluissa vastuusi on lisääntynyt peliminuuttien osalta. Miltä tämä on tuntunut ja oletko tyytyväinen omiin esityksiisi?
On tuntunut todella hyvältä päästä pelaamaan isoja minuutteja viime otteluissa ja haluan kiittää valmennusta sekä joukkuetovereita, jotka ovat auttaneet hiomaan omaa pelaamistani. Olen tyytyväinen omiin otteisiini kentällä, mutta samalla tiedostan, että parannettavaa löytyy aina.
Mikkelin Pallo-Kissat ovat iso ja fyysinen joukkue. Miten Gnistan vastaa tähän tämän päivän ottelussa?
Lähdemme pelaamaan omaa peliämme ja käyttämään niitä vahvuuksia, mitä joukkueesta löytyy. Uskon, että tänään tulemme olemaan erittäin vaarallisia hyökkäyskolmanneksella ja jätämme kaiken kentälle, jotta pisteet matkaavat Helsinkiin.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.