Manageri Antti Uusitalon kommentit uudesta vahvistuksesta


IF Gnistan ja japanilainen keskikenttäpelaaja Naoyuki Yamazaki allekirjoittivat tänään loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen. Manageri Antti Uusitalo kertoo artikkelissa hieman siirron taustoja.
Keskikentän keskellä parhaiten viihtyvä 27-vuotias Yamazaki edusti kaudella 2016-17 Hollannin toisella sarjatasolla pelannutta SC Telstaria. Tämän jälkeen japanilainen on etsinyt uutta seuraa Euroopasta, mutta siirrot ovat kaatuneet erilaisten syiden takia.
– Saamiemme tietojen mukaan kyseessä on taitava pallollinen pelaaja, jollaista olemme etsineet keskikentällemme. Hän omaa kokemusta eurooppalaisista sarjoista ja uskon vahvasti, että mies kykenee auttamaan joukkuetta yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa, kommentoi Uusitalo.
Joukkueen manageri myöntää, että siirron taustalla painavat myös Gnistanin aiemmat kokemukset.
– Viime kaudella Gnistanissa pelanneen Hidetoshi Wakuin johdosta meille jäi japanilaisista pelaajista erinomainen kuva. Nähdäkseni toimintakulttuurimme sekä yleiset tavat jokapäiväisessä toiminnassa sopivat erinomaisesti yhteen, jatkaa Uusitalo.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.