Otteluraportti: Gnistan nousi upeaan voittoon NJS:n kustannuksella

Kuva: Santeri Rosenvall

Gnistan nousi tärkeään voittoon lauantain ottelussa NJS:ää vastaan maalein 3-1. Ottelu oli ajoittain vaikea kotijoukkueelle ja maalihanojen aukeamista saatiin odottaa aina toisen jakson loppuun saakka.
Gnistan aloitti ottelun väkevästi ja oli heti alussa lähellä siirtyä johtoon, kun Teemu Pastila tarjoili upeasti maalin edustalle rynnineelle Zakaria Kibonalle, mutta ohjaus kilpistyi NJS-puolustukseen. Vain hetkeä myöhemmin Onni Tiihonen vapautti Aleksander Akbarin puolittaiseen läpiajoon. Laukauksen sijaan Akbar pudotti pallon takaviistosta nousseelle Teemu Pastilalle, mutta alakulmaan suuntautuneen laukauksen poimi NJS-vahti Otso Knuuttila. Pelin edetessä myös NJS pääsi yhä paremmin ottelun mukaan ja vieraat tarjoilivat shokkihoitoa Gnistanille 34. minuutilla, kun Joonas Manninen sai suhittua pallon ohi Aatu Hakalan kulmapotkun jälkitilanteesta. Maalin jälkeen NJS sai luotua muutaman maalipaikan, mutta Gnistanin onneksi viimeistely ontui, joten tauolle lähdettiin vieraiden maalin johdossa.
Toisen puoliajan alussa NJS oli lähellä lisätä johtoaan, kun kulmapotkun jälkitilanteesta pallo kilahti Aatu Hakalan vartioiman maalin ylärimaan. NJS teki ottelusta ajoittain vaikean Gnistanille ja maalipaikkoihin murtauminen aiheutti keltapaidoille ongelmia aina toisen jakson loppuun saakka. Gnistan sai kaivatun tasoituksen 73. peliminuutilla, kun Vili Roivaisen keskitys tavoitti boksiin vapaaksi unohdetun Aleksander Akbarin, joka pääsi puskemaan pallon ohi Knuuttilan. Maalin jälkeen paine NJS:n kenttäpuoliskolla kasvoin ja vain muutama minuutti myöhemmin Teemu Pastila pääsi iskemään Gnistanin 2-1-johtoon. Maalin jälkeen ottelu pysyi hyvin isäntien kontrollissa ja lisäajan lopussa Aleksander Akbar nöyryytti NJS-puolustusta upealla soolomaalilla sinetöiden ottelun loppulukemiksi 3-1.
Upean nousun tuloksena tullut voitto maistui todella hyvältä Gnistan-leirissä.
– Todella hyvä fiilis voitosta. Alku oli kieltämättä hiukan vaikea, mutta näytimme tasomme nousemalla upeasti tappioasemasta, kommentoi Gnistan-hyökkääjä Aleksander Akbar ottelun jälkeen.
Illan ottelussa syntyneiden maalien myötä Akbar kasvastti kauden maalimääränsä jo viiteen osumaan.
– Eilen treeneissä sanoin Vilille, että laitetaan myös huomenna samalla tavalla keskitykset päähän. Ilmeisesti viesti meni perille ja oli helppo työ pistää pallo maaliin upeasta tarjoilusta. Toisessa maalissa päätin vain mennä rohkeasti eteenpäin, kommentoi Akbar osumiaan.
Gnistan jatkaa otteluitaan ensi viikon lauantaina, kun joukkue matkaa JäPS:n vieraaksi Järvenpäähän. Gnistanin seuraava kotiottelu pelataan 20. kesäkuuta, kun Mustapekka Areeenalla vierailee FC Vaajakoski. Tuossa ottelussa annamme katsojien itse määritellä pääsylipun hinnan.

 

Nämä saattavat kiinnostaa

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.