Otteluennakko: Gnistan saa vieraakseen FC Vaajakosken

Kuva: Arto Alho

Lauantaina JäPS:lle taipunut Gnistan hakee paluuta voittojen tielle keskiviikkona FC Vaajakoskea vastaan. Ottelu potkaistaan käyntiin Oulunkylän Mustapekka Areenalla kello 18:30. Maksa mitä haluat -teeman johdosta otteluun ei ole ennakkolipunmyyntiä.
Gnistan on esiintynyt kotiotteluissaan alkukauden aikana vahvasti, mutta kahdessa edellisessä vieraspelissä PEPOa ja JäPS:ä vastaan joukkue on kärsinyt selkeät tappiot. Viime lauantaina Järvenpäässä synkkä ensimmäinen puoliaika koitui Kipinän kohtaloksi lopulta 4-1-tappioon päättyneessä ottelussa.
Keskiviikon vastustaja FC Vaajakoski sijoittui viime kaudella Itä- ja Keski-Suomen Kolmosen lohkossa toiseksi, mutta nostettiin Palloliiton täydennysmenettelyn kautta liiton sarjoihin vain yhden Kolmosen kauden päätteeksi.  FC Vaajakoski tuli Gnistanille tutuksi kausien 2015 ja 2016 aikana, jolloin joukkueiden keskinäisistä viidestä kohtaamisesta Gnistan voitti kolme ja FCV kaksi.
FC Vaajakosken valmentaa Mika Järvinen, jolle kuluva kausi on jo kuudes joukkueen peräsimessä. Järvinen on tehnyt pitkän valmentajauran Keski-Suomen alasarjoissa, sillä ennen FC Vaajakoskea hän valmensi pitkään Äänekosken Huimaa, jonka riveissä hän myös pelasi pelaajaurallaan.
FC Vaajakoski aloitti kautensa loistavasti kahdella selvänumeroisella vierasvoitolla ja ensimmäisen tappionsa punapaidat kokivat vasta sarjan viidennellä kierroksella. FCV keikkui pitkään sarjan kärkikastissa, mutta saapuu Oulunkylään kolmen pelin tappioputkessa. Edellisen kierroksen ottelussaan vaajakoskelaiset taipuivat kotonaan sarjakärki PEPOlle maalein 0-2.
FC Vaajakosken paras maalintekijä kauden alussa on ollut neljästi verkkoa heiluttanut Matias Kiesilä. Huiman alun jälkeen maalinteko on ollut FCV:lle vaikeaa, eikä yhtä johtohahmoa ole tasaisesta pelaajamateriaalista löytynyt. Pelillistä ongelmistaan huolimatta Gnistan saa vastaansa varmasti sisuuntuneen joukkueen, joka on lisäksi yksi kauden toistaiseksi parhaista vierasjoukkueista.
Gnistanin terveystilanne ottelun alla ei ole ihanteellinen, sillä Elias Lappalainen, Antti Uusitalo, Arttu Heikka, Marko Koskinen sekä Teimuraz Apriamashvili ovat sivussa ottelusta loukkaantumisten takia. JäPS:ä vastaan saatujen punaisten korttien johdosta Aleksander Akbar sekä Gullit Zolameso ovat pelikiellossa keskiviikkona.
Vili Roivaisen mukaan viime lauantain pettymys on käsitelty joukkueen sisällä.
– Viime lauantain ottelu oli meiltä heikko suoritus, mutta olemme ottaneet tuosta opiksi ja asia on käsitelty joukkueen kanssa. Keskittyminen täytyy olla kunnossa huomisessa ottelussa, kommentoi 25-vuotias laitapuolustaja.
Keskiviikon Maksa mitä halua -ottelussa jokainen katsoja saa itse päättää matsilipun hinnan portilla. Mustapekka Areenan Gnistan Bar avaa ovensa tunti ennen ottelu alkua. Paikan päälle odotetaan runsaasti yleisöä, joten suosittelemme saapumaan ajoissa paikalle.

 

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.