Matsipäivän haastattelussa Jani Kaukomaa: – "Lupaan, että kentällä nähdään nälkäinen Gnistan"

Gnistan jatkaa pelejään Kakkosessa tänään kotiottelulla FC Vaajakoskea vastaan. Puolustaja Jani Kaukomaan mukaan Järvenpäässä koettu pettymys on historiaa ja Gnistan lähtee nälkäisenä kohti illan taistoa.

Gnistanin edellinen ottelu päättyi pettymykseen Järvenpäässä. Onko asiaa käsitelty joukkueen kanssa kuluvan viikon aikana?

Kieltämättä tulos sekä meidän esitys oli pettymys, mutta olemme käyneet asiat joukkueena läpi ja tiedämme miten jatkossa toimia, jotta vastaavanlaisia mahalaskuja ei pääse käymään.
Tänään kentällä nähdään sisuuntunut Gnistan. Millä eväin voitto Vaajakoskesta irtoaa?
Sen voin luvata, että kentällä tullaan näkemään nälkäinen kotijoukkue. Poissaolojen takia kokoonpanossa tullaan näkemään muutoksia, mutta se avaa muutamalle nuorelle pelaajalle mahdollisuuden näyttää kykynsä ja se voi olla piritysruiske, mitä joukkue tällä hetkellä tarvitsee.
Minkälaiset terveiset haluat lähettää otteluun saapuvalle yleisölle?
Teitä on ollut kiitettävästi paikalla kauden ensimmäisissä otteluissa ja se on näkynyt tunnelmassa positiivisella tavalla. Pelaajan näkökulmasta tämä on ehdottoman tärkeä asia, sillä se antaa lisäenergiaa pelaamiseen. Iso kiitos myös FutisForumin ahkerille ja uskollisille Gnistan-sotureille!
Illan ottelussa annamme jokaisen katsojan itse päättää ottelulipun hinnan. Mustapekka Areenan Gnistan Bar aloittaa tarjoilun tunti ennen ottelun alkua. Ota siis kaverisi mukaan ja tule nauttimaan futiksesta!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.