Matsipäivän haastattelussa Cassiano Costa: – "Olemme valmiina uuteen taisteluun"

Kuva: Arto Alho

Pitkän uran Suomen kentillä tehnyt brasilailainen Cassiano Costa siirtyi Gnistaniin toukokuun alussa. 38-vuotias keskikenttäpelaaja on päässyt päivä päivältä paremmin joukkueeseen mukaan ja pelasi viime lauantaina ensimmäistä kertaa Gnistanin avauskokoonpanossa.
Saavuit Gnistaniin, kun sarjaa oli pelattu jo muutaman ottelu. Kuinka vaikeaa oli tulla mukaan joukkueeseen kesken kauden?
Treenasin talven aikana paljon omatoimisesti, joten olin fyysisesti hyvässä kunnossa seuraan saapuessani. Sopeutumista vaikeutti hieman se, että monet pelaajista olivat minulle vieraita, mutta nyt muutaman ottelun jälkeen voin sanoa olevani osa Gnistan-perhettä. Kannan ylpeydellä seuran pelipaitaa ja haluan olla mukana nostamassa Gnistania takaisin Ykköseen.
Olit Gnistanin edellisessä ottelussa NJS:ää vastaan ensimmäistä kertaa avauksessa. Miten ottelu mielestäsi sujui joukkueen osalta ja olitko tyytyväinen omaan suoritukseesi?
Ensimmäinen jakso oli meille kieltämättä vaikea. Tauolla päävalmentaja (Roberto Nuccio) teki muutamia taktisia muutoksia, joiden ansiosta pelimme parani ja saimme taisteltua ottelusta voiton. Näytimme olevamme joukkue, joka ei helpolla luovuta ja haluan nähdä samanlaista taistelua lisää loppukauden aikana. Henkilökohtaisella tasolla olen tyytyväinen suoritukseeni toisella jaksolla, mutta tiedän myös kykeneväni parempaan.
Tänään vastassa Järvenpään Palloseura. Millä fiiliksellä kohti päivän ottelua?
Lähdemme kohti ottelua luottavaisin fiiliksin, mutta samalla kunnioitamme vastustajaa, joka on laadukas joukkue. Olemme jälleen valmiita uuteen taisteluun ja haluamme olla parempi joukkue kentällä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.