Jesse Ahonen ja IF Gnistan sopimukseen


IF Gnistan ja Jesse Ahonen ovat allekirjoittaneet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Sopimus julkaistiin Mustapekka Areenalla illan FC Vaajakoski -ottelun puoliajalla.
Keskikentän laidalla parhaiten viihtyvä 25-vuotias Ahonen on tehnyt melko nuoresta iästään huolimatta pitkän uran kotimaan kentillä. Veikkausliigakokemusta mieheltä löytyy Rovaniemen Palloseuran sekä HIFK:n riveistä yhteensä 17 ottelun verran. Ahonen on Gnistan-kannattajille tuttu nimi, sillä laituri siirtyi seuran riveihin talvella 2017, mutta kausi katkesi harjoitusottelussa saatuun polvivammaan. Kuluvan kauden aikana Ahonen on harjoitellut Gnistanin kanssa ja on muutaman viikon päästä pelikuntoinen pitkän loukkaantumisen jäljiltä.
– Suoraan sanottuna fillis on tällä hetkellä todella erinomainen, sillä olen odottanut pelaamaan pääsemistä jo pitkään. Hienoa, että se tapahtuu juuri Gnistanissa, sillä ennen loukkaantumista aloitettu projekti jäi kesken omalta osalta. Haluan auttaa joukkuetta omalla panoksellani nousemaan takaisin Ykköseen, kertoo Ahonen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.