Alex Lehtinen palaa Gnistaniin


IF Gnistan ja Alex Lehtinen ovat allekirjoittaneet elokuun alkuun saakka ulottuvan pelaajasopimuksen. Lehtinen on Gnistanin käytettävissä jo lauantain kotiottelussa NJS:ää vastaan.
22-vuotias Lehtinen on tuttu nimi oulunkyläläisyleisölle, sillä mies edusti Gnistania viime kaudella joukkueen pelatessa Ykkösessä. Parhaiten topparina tai vasempana puolustajana viihtyvä Lehtinen kirjautti viime kaudella tililleen kuusi ottelua ennen siirtymistään Yhdysvaltoihin Butler Bulldogsin yliopistojoukkueeseen. Gnistanin lisäksi mieheltä löytyy Suomen kentiltä kokemusta Hongasta sekä HJK:sta, jossa hän pelasi 12 Veikkausliigaottelua kausina 2014-15.
Lehtinen odottaa innoissaan tulevia otteluja Gnistanin riveissä ja myöntää, että viime kaudella syntynyt kuva seurasta oli merkittävässä roolissa sopimuksen syntymisessä.
-Viime kaudesta minulle jäi hyvä erittäin kuva Gnistanin toiminnasta, joten Suomeen palatessani halusin päästä mukaan tuttuun joukkueeseen. Olen todella iloinen mahdollisuudesta päästä toimimaan hienossa seurassa ja odotan innolla tulevia pelejä, iloitsee Lehtinen.
 

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.