Otteluennakko: Helatorstaina Keravalle

Kuva: Santeri Rosenvall

Tuloksellisesti kautensa vahvasti aloittanut Gnistan matkaa huomenna Keravalle, jossa joukkue kohtaa paikallisen PKKU:n. Ottelu potkaistaan Kalevan urheilupuistossa käyntiin pyhäpäivästä johtuen jo kello 15:00.

Gnistan on aloittanut kautensa kahdella voitolla, kun joukkue kaatoi Kakkosen avauskierroksella MYPAn maalein 3-0 ja viime lauantaina oulunkyläläiset nappasivat 3-1 voiton Mikkelin Pallo-Kissoista. Alkukauden aikana Gnistanin tehokkain pelaaja on ollut Teemu Pastila, joka on osunut jo kolmesti kahteen ensimmäiseen otteluun.
Vuonna 2005 perustettu Pallokerho Keski-Uusimaa nousi lyhyen Kolmosen visiittinsä jälkeen viime kaudeksi takaisin liiton sarjoihin. Haastajana kauteen lähtenyt sarjanousija pelasi varsin onnistuneen kauden, sillä keravalaiset sijoittuivat lohkonsa keskikastiin, jota voidaan pitää hyvänä suorituksena sarjanousijalta. Talvikauden aikana Gnistan ja PKKU iskivät yhteen maaliskuussa pelatussa harjoitusottelussa. Talin hallissa pelattu ottelu päättyi Gnistanin 5-1 voittoon.
PKKU:n päävalmentajana toimii kolmatta kauttaan Rami Hakanpää, joka ensimmäisellä kaudellaan nosti punapaidat Kolmosesta takaisin liiton sarjoihin. Ennen valmentajauraansa Hakanpää loi mittavan 19 vuotta kestäneen uran viidessä eri veikkausliigaseurassa voittaen Suomen mestaruuden Jazzin paidassa vuonna 1996 sekä HJK:ssa vuosina 2002 ja 2003. Suomen paidassa Hakanpää kolusi läpi kaikki nuorten maajoukkueet edustaen lopulta maataan viidessä A-maaottelussa tehden yhden maalin.
PKKU lähti kauteen liikkeelle melko nuorella joukkueella, sillä joukkueen keski-ikä on yksi nuorimmista koko Kakkosessa. Joukkueen merkittävimpiä pelaajia lienevät hyökkääjä Matti Saari sekä keskinkenttäpelaaja Milo Jung. Joukkueen maalia kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa on vartioinut Ville Ulmanen.
Keravalaisten kannalta alkukausi on lähtenyt käyntiin murheellisesti, sillä joukkue on aloittanut kautensa kahdella tappiolla. Kauden avauskierroksella PKKU kärsi 1-2 kotitappion Viikingeille, kun taas viime viikon sunnutaina joukkue hävisi Mikkelissä pelatun ottelun MP:lle 1-0.
Gnistan lähtee otteluun hyvistä lähtökohdista joukkueen terveystilanteen puolesta, sillä tällä hetkellä joukkueen kaikki pelaajat ovat pelikuntoisia. Päävalmentaja Roberto Nuccio haluaa nähdä kentällä samanlaisella taisteluilmeellä varustetun joukkueen kauden ensimmäisten otteluiden tapaan.
– Edellisessä ottelussa menimme joukkueena eteenpäin ja haluaisin saman jatkuvan myös torstain ottelussa. Ilmapiiri joukkueen sisällä on loistava. On kuitenkin hyvä muistaa, että jokainen ottelu on oma tarinansa. Joukkueen taisteilme on ollut kauden ensimmäisissä otteluissa loistava ja olen varma, että kentällä nähdään samanlainen Gnistan myös torstaina, kommentoi Nuccio.
Näin löydät perille:
Parhaiten paikalle pääset matkustamalla ensin N-lähijunalla Keravan asemalle, josta on noin kilometrin kävelymatka Kalevan Urheilupuistoon. Vaihtoehtoisesti voit hypätä Keravan aseman tuntumasta lähtevään bussiin 975 ja jäädä 4 pysäkin jälkeen pois Suomelantiellä, josta on noin 200 metrin kävelymatka Kalevan urheilupuistoon.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.