Matsipäivän haastattelussa Aatu Hakala: – "Ilmapiiri joukkueessa on loistava"


Kuva: Marko Pennanen

Nuoresta iästään huolimatta erinomaista debyyttikautta pelaava Gnistanin 17-maalivahti Aatu Hakala lähtee nälkäisenä kaatamaan PEPOa Kakkosen A-lohkon kärkikamppailussa.
Gnistan kohtasi talvella PEPOn Suomen Cupin ottelussa. Millainen vaikutelma joukkueesta jäi?
Talvella pelatussa ottelussa PEPO osoitti olevansa vahva ja fyysinen joukkue, joka ehdottomasti kuuluu lohkon kovimpiin nippuihin. Meidän täytyy olla fyysisesti sekä henkisesti vahvoja koko 90 minuutin ajan.
Mitä asioita harjoituksissa on painotettu joukkueelle tärkeän ottelun alla?
Valmennus on painottanut oman pelisysteemin tärkeyttä ottelusta sekä tilanteesta riippumatta. Tämän lisäksi olemme puhuneet paljon pelirohkeudesta sekä siitä, että jokaisen pelaajan täytyy olla hereillä avausvihellyksestä pelin loppumiseen saakka.
Millainen ilmapiiri joukkueessa on vallinnut ennen ottelua?
Ilmapiiri on loistava, kuten aina tässä joukkueessa! Tekeminen harjoituksissa on ollut erittäin hyvää tämän viikon aikana ja lähdemme nälkäisinä saalistamaan voittoa Lappeenrannasta. Jokainen pelaaja on kirjaimellisesti täynnä voiton tahtoa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.