Cassiano Gnistanin uusin sopimuspelaaja


IF Gnistan ja 38-vuotias brasilialaispelaaja Cassiano ovat tehneet kauden 2018 kattavan pelaajasopimuksen.

Parhaiten keskikentän keskellä viihtyvä brasiliainen siirtyy Gnistanin riveihin FC Atlantiksesta, jossa mies pelasi Kolmosta viime kaudella. Cassiano on tehnyt pitkän uran Suomen kentillä ja pelikokemusta Kakkosesta löytyy mm. Atlantiksen, BK-46:n sekä EIF:n riveistä.
Gnistanin manageri Antti Uusitalo luonnehtii Cassianoa esimerkilliseksi harjoittelijaksi, joka tuo nuoreen joukkueeseen kokemusta.
– Cassiano on viihtynyt jo useamman vuoden ajan Suomessa, joten paikallinen kulttuuri sekä toimintatavat ovat hänelle entuudestaan tuttuja. ”Cassi” tuo leveyttä joukkueeseen ja on kokeneena pelaajana sekä esimerkillisenä harjoittelijana hyvä roolimalli nuoremmille pelaajille, kommentoi Uusitalo.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.