Otteluraportti: Gnistan 3-0 voittoon MYPAsta


Gnistan nappasi komean voiton kauden avauksessa, kun Myllykosken Pallo kaatui maalein 3-0. Voiton takuumiehenä hääri kaksi osumaa viimeistellyt Teemu Pastila.


Heti ottelun alussa Gnistan oli lähellä siirtyä 1-0 johtoon, kun Teemu Pastila tarjoili upean paikan maalinedustalle nousseelle Aleksander Akbarille, mutta Gnistan-hyökkääjän laukaus jäi vaisuksi. Myös MYPA sai luotua painetta kotijoukkueen päätyyn ensimmäisten minuuttien aikana, mutta viimeistely ontui.
Gnistan siirtyi 1-0 johtoon yhdeksän peliminuutin kohdalla, kun Aleksander Akbarin antaman vapaapotkun jälkitilanteesta pallo jäi pomppimaan vieraiden maalille, josta Jani Kaukomaa pääsi tuikkaamaan pelivälineen verkon perukoille. Ottelun 32. peliminuutilla vierailijoiden Simo Majander lensi suihkun puolelle rikottuaan toisen keltaisen arvoisesti Gnistanin Gullit Zolamesoa rangaistusalueella. Pallon taaksen asettui Gnistan-hyökkääjä Teemu Pastila, joka sijoitti sorvaajan lailla pallon vasempaan alakulmaa. Vain hetki tästä Pastila lisäsi Gnistanin johtoa upealla laukauksella ja tauolle lähdettiin kotijoukkueen 3-0 johdossa.
Toisen puoliajan alussa Gnistan oli lähellä kasvattaa johtoaan, kun Vili Roivainen tarjoili Akbarille hyvän paikan, mutta vieraiden maalivahti Miika Korpelan upea torjunta esti isäntien seuraavan maalin syntymisen. Korpela oli muutenkin toisen puoliajan hahmoja, sillä nuori maalivahti venyi muutamaan todella näyttävään torjuntaan estäen loppulukemien venähtämisen turhin rumiksi MYPAn kannalta.
Gnistanin päävalmentaja Roberto Nuccio oli tyytyväinen ottelun lopputulokseen, mutta löysi parannettavaa omiensa esityksestä.
– Voitosta huolimatta jäi paljon parannettavaa esimerkiksi pelin rakentelussa sekä murtautumisissa. Joukkueen taisteluilme oli kuitenkin erinomainen ja oli hienoa nähdä, kuinka latautuneena joukkue lähti otteluun. Tulos oli meidän kannalta erinomainen ja tämä oli ensimmäinen kerta seitsemään vuoteen, kun Gnistan voittaa kauden ensimmäisen ottelun, kommentoi Nuccio.
Ottelua seurasi komeat 341 katsojaa, mikä oli toiseksi suurin lukema Kakkosen avauspäivänä. Gnistanin seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 5. toukokuuta, kun joukkue saa vastaansa Mikkelin Pallokissat Mustapekka Areenalla pelattavassa ottelussa.
Gnistan-MYPA 3-0 (3-0)
Maalit:
Gnistan: 10′ Kaukomaa, Pastila 33′ , 44′
MYPA: –
Gnistanin kokoonpano: Hakala, Roivainen, Tirkkonen, Koskinen, Kaukomaa, Apriamashvili, Tiihonen(Uusitalo 76′), Zolameso(Mahanen 58′), Heikka, Pastila, Akbar(Antman 67′).

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.