Jonathan Ndongala Gnistaniin!


IF Gnistan ja Jonathan Ndongala ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimuksen myötä 20-vuotias laitapuolustaja palaa kasvattajaseuraansa muutaman vuoden tauon jälkeen.

Viime kaudella Ndongala pelasi HIFK:n organisaatiossa, jossa vastuuta kertyi Kolmosessa pelanneen kakkosjoukkueen riveissä. Tätä ennen Gnistan-kasvatti edusti HJK:ta, jonka paidassa hän voitti B-junioreiden SM-kultaa sekä A-junioreissa pronssia. Ndongala on monipuolinen pelaaja, sillä hän pystyy pelamaan laidalla myös hyökkäävämmässä roolissa.
Nuorukainen palaa kasvattajaseuraansa intoa täynnä ja odottaa innolla huomenna alkavaa kautta.
– Todella hyvät fiilikset sopimuksesta ja uskon Gnistanin olevan kehityksen kannalta minulle sopiva ympäristö hyvän valmennuksen johdosta. Vaikka kausi alkaa huomenna, niin silti odotus tuntuu ikuisuudelta, sillä en malta odottaa pääsyä paiskimaan hommia joukkueen kanssa, kommentoi Ndongala.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.