Jani Mahanen palaa Gnistaniin


IF Gnistan ja laitapelaaja Jani Mahanen ovat solmineet tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen.

Aiemmin Gnistania kausina 2011 ja 2012 edustanut 28-vuotias Jani Mahanen palaa Oulunkylään yksivuotisella sopimuksella. Kentän vasemmalla laidalla parhaiten viihtyvä Mahanen on viettänyt viime kaudet Kuopion seudulla, kun mies edusti neljän kauden ajan paikallista KuFua, jossa otteluita kertyi Kakkosessa sekä Kolmosessa. Vuodet Kuopiossa avasivat Mahaselle myös mahdollisuuden Veikkausliigaotteluihin, sillä mies pelasi kausina 2014 ja 2016 yhteensä kahdeksan ottelua KuPS:n riveissä. Mahanen tuo monipuolisuutensa johdosta valmennusjohdolle runsaasti vaihtoehtoja, sillä hän pystyy pelaamaan molempien laitojen osalta puolustuksessa sekä myös hyökkäävämmässä roolissa.
– Mahtavaa palata takaisin Gnistaniin ja rehellisesti sanottuna seura oli minulle ainoa vaihtoehto, kun paluu pääkaupunkiseudulle tuli ajankohtaiseksi. Aikaisemmalla visiitillä Gnistan jäi mieleen seurana, jossa pidetään pelaajista hyvää huolta. Joukkue vaikuttaa olevan hyvä sekoitus kokemusta sekä nuoruutta ja treeneissä on ollut positiivinen meininki päällä. Suoraan sanottuna en malta odottaa tosi pelien alkamista, kommentoi Mahanen.
Myös joukkueen manageri Antti Uusitalo on tyytyväinen sopimuksen syntymisestä.
– Jani tuo meidän laitapelaamiseen monipuolisuutensa kautta mahdollisuuksia ja miehen otettua yhteyttä olimme välittömästi kiinnostuneita hänestä. Oikeastaan hän on juuri sellainen kokenut pelaaja, jota olemme laidalle etsineet, kommentoi Uusitalo.
Mahanen on tänään kokoonpanossa illan harjoitusottelussa GrIFK:ta vastaan.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.