Gnistan ja Elias Lappalainen sopimukseen


IF Gnistan ja 16-vuotias toppari Elias Lappalainen ovat allekirjoittaneet monivuotisen pelaajasopimuksen.

Viime kaudella HJK:n B-junioreissa Suomen mestaruuden voittanut Elias Lappalainen pukee tulevalla kaudella Gnistanin paidan päällensä. PPJ:n pelaajapolun läpi käynyt nuorukainen on pelannut yhden ottelun Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa. Lappalainen pelasi ensimmäisen ottelunsa Gnistanin riveissä viime viikon lauantaina GrIFK:ta vastaan ja onnistui vakuuttamaan otteillaan joukkueen valmennuksen.
Lappalainen näkee Gnistanin hyvänä askeleena urallaan.
– Olen tyytyväinen siirrosta ja odotan innolla sarjakauden alkua. Koen Gnistanin hyväksi paikaksi oman kehittymisen kannalta ja ylipäätään seurasta on jäänyt loistava ensivaikutelma, iloitsee Lappalainen.
Joukkueen manageri Antti Uusitalo pitää Lappalaista lupaavana pelaajana ja uskoo Gnistanin olevan juuri oikea ympäristö nuorukaiselle.
– Elias on erittäin lahjakas nuori pelaaja, jolla hyvät raamit puolustajaksi ja kova halu kehittyä. Uskon, että Gnistan tarjoaa Eliakselle juuri oikean ympäristön päästä urallaan ettenpäin, kommentoi Uusitalo.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.