Otteluraportti: Gnistan selkeästi TiPS:ä vahvempi


Gnistan kaatoi myöhään lauantai-iltana pelatussa harjoitusottelussa TiPS:n selkein numeroin. Tulevalla kaudella eri sarjatasoilla pelaavien joukkueiden tasoero ei jäänyt ottelun aikana epäselväksi, sillä ottelu päättyi Gnistanin 10-2 murskavoittoon.


Gnistan aloitti ottelun terävästi, sillä jo vartin pelin jälkeen taululla komeilivat 3-0 lukemat Arttu Heikan, Gullit Zolameson sekä Teemu Pastilan maalien myötä. Tämän jälkeen peli hieman tasaantui ja TiPS sai luotua pientä painetta Gnistanin kenttäpuoliskolle, vaikka kontrolli pelistä säilyi yhä kotijoukkueella. Tauolle lähdettiin 4-0 lukemissa, kun Arttu Heikka pääsi lisäämään isäntien johtoa Zakaria Kibonan namupassista.
Ottelun toisesta puoliajasta kehkeytyi maalirikas, sillä toisen jakson aikana nähtiin peräti kahdeksan maalia. Gnistanin hyökkäykset laitoja pitkin olivat todellista myrkkyä vieraille ja useampi kotijoukkueen pelaaja pääsi jakson aikana merkkauttamaan nimensä maalintekijöiden joukkoon. Myös vierasjoukkue TiPS pääsi rokottomaan Gnistania muutamaan otteeseen ja näin ollen loppulukemiksi Talin illassa kirjattiin 10-2.
Päävalmentaja Roberto Nuccio oli tyytyväinen suojattiensa esitykseen ja lyösi illan ottelusta positiivisia juttuja.
– Saimme otteluun hyvän alun kolmen maalin myötä ja tämä lamautti vastustajaa varmasti. Kymmenen tehtyä maalia jalkapallo-ottelussa on paljon, joten viimeistelyyn sekä hyökkäyspelaamiseen yleisesti on oltava tyytyväinen. Parannettavaa toki löytyy vielä, mutta se kuuluu juttuun tässä vaiheessa kautta, kommentoi Nuccio.
Ottelu  jälkeen Nuccio jakoi kiitosta koko joukkueelle hyvästä esityksestä, mutta halusi antaa erityismaininnan muutamalla nuoremman kaartin pelaajalle.
– Kahden maalin mies Arttu Heikka teki hyvin töitä kentän molempiin suuntiin ja ylipäätään oli todella hyvällä liikkeellä mukana. Artun lisäksi myös Onni Tiihonen onnnistui erinomaisesta tänään. Molemmat ovat vielä nuoria pelaajia, mutta ovat jo todistaneet tasonsa astetta kovemmissa peleissä, kiitteli Nuccio ottelun päätyttyä.
Gnistan pelaa seuraavan harjoitusottelunsa muutaman viikon päästä Oulunkylässä, kun vastaan asettuu Grankulla IFK. Ottelun alkamisaikaa ei ole vielä löyty lukkoon, mutta Gnistan tiedottaa asiasta lähipäivien aikana.
Gnistan-TiPS 10-2
Gnistanin maalit: Heikka 3′ 39′, Zolameso 12′, Pastila 15′, Koskinen 67′, Conti 73′, Tirkkonen 75′ 86′, Kibona 82′ 89′.
Gnistanin kokoonpano:
Aleksi Ahonen (56′ Jaakko Juntunen), Niko Tirkkonen, Marko Koskinen, Jani Kaukomaa, Vili Roivainen (56′ Joonas Åström) , Markus Heimonen, Arttu Heikka (56′ Oliver Antman), Onni Tiihonen (56′ Tommaso Conti), Teemu Pastila (56′ Vili Tuittu), Zakaria Kibona, Gullit Zolameso.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.