Aleksander Akbar jatkaa Gnistanissa


IF Gnistan ja viime kaudella seuraa edustanut hyökkääjä Aleksander Akbar ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Akbar oli viime vuonna suuressa roolissa Gnistanin hyökkäyspelaamisessa paukuttaen kahdeksan maalia Ykkösessä vietetyn kauden aikana. Varsinkin loppukauden aikana miehen ruuti oli todella kuivaa ja suurinosa maaleista syntyikin syksyllä pelatuissa otteluissa. Ennen Gnistaniin siirtymistä Akbar edusti Kakkosessa Käpylän Palloa, jossa maaleja syntyi 28 kappale 39 otteluun kahden kauden aikana. Mieheltä löytyy Suomen kentiltä kokemusta myös PoPan, Klubi-04:n sekä AC Kajaanin riveistä.
-Olen todella onnellinen, että saan olla osa tätä hienoa seuraa. Joukkue on täynnä hienoja pelaajia, joiden kanssa on nautinnollista tehdä hommia ja se luonnollisesti vaikutti suuresti jatkosopimuksen syntymiseen, kommentoi Akbar.
Hyökkääjä myöntää myös Gnistanin halun taistella lohkonsa kärkisijoista vaikuttaneen päätökseen jatkaa seurassa. Akbar haluaa olla osa tätä tarinaa ja samalla painaa nimensä seuran historiankirjoihin.
-Kehittymishaluisessa ympäristössä työskenteleminen motivoi totta kai jokaista pelaajaa ja haluan olla mukana viemässä tätä seuraa eteenpäin. Olen jo ehtinyt jätkille heittää, että toivottavasti minut tullaan tulevaisuudessa muistamaan seurassa menestykseen vaikuttaneena pelaajana, jatkaa Akbar.
Myös manageri Antti Uusitalo oli iloinen sopimuksen syntymiseen.
-Olen erittäin tyytyväinen Akbarin sopimukseen. Vaihtoehtoja hänellä on ollut useita hienon Ykkösessä pelatun kauden jälkeen, sillä kiinnostusta riitti jopa Veikkausliigasta asti. Aleksander on itse erittäin motivoitunut pelaamaan Gnistan-logolle ja koko joukkue arvostaa hänen tekemistään kentällä sekä myös sen ulkopuolella. Akbarin sopimus on tärkeä palanen joukkueen viimeistelyn osalta, kommentoi Uusitalo.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.