Tervetuloa joukkueemme sivulle!

Joukkueemme harjoitusajat ja lisätiedot toiminnastamme saatte joukkueenjohtajaltamme. Harjoituksiin voi tulla kokeilemaan muutaman viikon ajan veloituksetta. Ilmoitattehan joukkueenjohtajallemme, kun tulette ensimmäistä kertaa harjoituksiin. Valmennuksellisiin kysymyksiin vastaa joukkueen vastuuvalmentaja.

Kun päätätte ilmoittautua mukaan joukkueeseemme ja liittyä seuraamme voitte tehdä sen täältä: Jäseneksi – IF Gnistan Ilmoittautumisenne jälkeen teidät liitetään seuramme jäsenpalveluun MyClubiin, mistä näette joukkueen tapahtumakalenterin ja pääsette osallistumaan joukkueen tapahtumiin. Kehotamme teitä lukemaan joukkueen tärkeät ohjeistukset MyClubin tiedotteista liityttyänne joukkueeseen.

Saatte ilmoittautumisen myötä myös seuran jäsenmaksun sekä joukkuemaksun.  

Gnistanin T05/06-joukkueessa pelaa kolmisenkymmentä tyttöä. Kaudella 2021 joukkue treenaa kolmesti viikossa Oulunkylässä Gnistanin omalla kotikentällä Mustapekka Areenalla.

Vuonna 2006 syntyneet pelasivat vielä kevätkaudella C15-ikäluokan Ykköstä, mutta syksyllä 2021 ja kaudella 2022 joukkue pelaa B-juniorien sarjoissa. Lisäksi kilpapelaajista monet ovat pelanneet kaudella 2021 naisten sarjoissa Gnistanin edustusjoukkueessa (Naisten Kolmonen) ja kakkosjoukkueessa (Naisten Nelonen). Gnistan hakee B-junioreihin jatkuvuutta ja laajuutta, joten kaikki 2004-2006 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita mukaan, tasosta riippumatta. 

Joukkueen päävalmentajana aloittaa syksyllä Mikko Säylä (UEFA B). Joukkueenjohtajiin tai valmennuspäällikköön saat parhaiten yhteyden sähköpostilla.

Lisätietoja:
Joukkueenjohtajien rinki: [email protected]

Valmennuspäällikkö Chris Blake: [email protected]