Gnistanin kotiotteluiden ennakkoliput kaudella 2023 myy seuran yhteistyökumppani Tiketti.

MatsiliputEnnakkoonPortilta
Normaali16 €18 €
Erityisryhmät13 €14 €

Kesäkuun derbyviikolle HIFK- ja KäPa-kotiotteluihin on tulossa erillinen lippupaketti myyntiin, josta tiedotamme erikseen. Gnistan pelaa tulevalla kaudella 13-14 kotiottelua, joten ostamalla kausikortin säästät siis runsaasti rahaa ja pääset nauttimaan paikallisesta huippufutiksesta. Erityisryhmiin irtolipuissa sekä kausareissa kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä lapset 7-17v. Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluihin veloituksetta.

Kausikortit 2023

Kausikortit:Hinta
Normaali115 €
Erityisryhmät95 €

Osta kausarisi tästä!

Erityisryhmiin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä lapset 7-17v. Kausikorttien hintaan ei sisälly Tiketin palvelumaksu. Kausikortin voit maksaa myös monilla eri kulttuuri- ja virikeseteleillä. Voit tutustua eri maksutapoihin tarkemmin tästä. Mikäli sinulla on kysyttävää kausikorttimyyntiin liittyen voit olla suoraan yhteydessä Tiketin asiakaspalveluun. Kaikki kausikortit ovat numeroimattomia.

Olitko kausarilainen kaudella 2022?

Mikäli olit kausikorttilainen kaudella 2022 tulemme lähettämään sinulle tekstiviestin 21. lokakuuta, jolloin kausarimyynti alkaa. Voit uusia kausaritilauksesi vastaamalla tekstiviestiin ohjeiden mukaisesti. Saat paluuviestinä tarkemmat ohjeet kausikortin maksamiseen. Vaihtoehtoisesti voit uusia kausaritilauksesi suoraan Tiketin ostosivulta. Huomioithan, että kaudella 2023 toimii sama fyysinen kausikortti, mitä olet käyttänyt sisäänpääsyyn tämän vuoden aikana Gnistanin kotiotteluihin. Kun olet uusinut tilauksesi sama kortti aktivoidaan myös ensi kaudelle. Voit vahvistaa itsellesi tekstiviestillä vain yhden kausikortin, joten mikäli haluat esimerkiksi yllättää kaverisi kausarilla, niin voit tehdä lisäostokset Tiketin ostosivulta.

Oletko uusi kausikorttilainen?

Mikäli et omistanut Gnistanin kausikorttia kaudella 2022, mutta aiot nyt sellaisen hankkia, niin voit tehdä ostoksen suoraan Tiketin ostosivulta. Lähetämme sinulle kausikortin postitse muutaman viikon sisään tilauksestasi.

VIP-kausikortit

Kauden 2022 tapaan Mustapekka Areenan VIP Lounge palvelee vieraitaan kaikissa Gnistanin kotiotteluissa. Hanki VIP-kausikortti Tiketistä hintaan 499 €+alv ja pääset ruoka- ja juomatarjoilujen kera seuraamaan Gnistanin otteluita sekä verkostoitumaan viihtyisään VIP Loungeen. VIP-kausikortin omistajana sinulla on oikeus tuoda myös yksi vieras jokaiseen kotiotteluun.