Barona ja Gnistan

Baronan ja Gnistanin yhteistyön kulmakivenä on auttaa urheilijoita pääsemään kiinni uranjälkeiseen tai -aikaiseen työelämään. Tavoitteena on valmistaa pelaajia työuralle ja työnhakuun valmentamalla heitä työelämän vaatimuksista sekä vahvistamalla heidän itsetuntoa. Barona on samalla myös Gnistanin pääyhteistyökumppani ja näkyy laajasti eri yhteyksissä kuten mm. peliasuissa ja stadionilla vahvistaen yrityksen tunnettuutta.
Tutustu Baronaan tarkemmin https://barona.fi/

Huom! Tuomas Maksimainen ja Gnistan

Kiinteistönvälittäjä Tuoman Maksimainen, paikallinen tiimipelaaja on käytettävissäsi mikäli asunnon osto tai myynti tulee ajankohtaiseksi. Tuomas tarjoaa ajankohtaista tietoa markkinatilanteesta itsekin Pakilan alueella asuvana kiinteistönvälityksen ammattilaisena. Gnistanin ja Tuomaksen yhteistyössä korostuu vahvasti paikallisuus ja yhteisöllisyys. Tuomas tekee gnistanlaisille kodin myynnistä helppoa. Kun asunnonvaihto on Sinulla tai perheelläsi ajankohtaista, käänny Tuomaksen puoleen: 040 358 0051, [email protected]

Tasolaiset sekä Tasokoti ja Gnistan

Tasolaiset ja Tasokoti jatkavat jo kolmatta kautta Gnistanin yhteistyökumppanina. Kodin ja yritysten siivouspalveluita tarjoavien Tasolaisten ja Tasokodin kanssa tehtävässä yhteistyössä tavoitteena on lisätä vahvasti yritysten tunnettuutta mm. kattavalla stadionmainonnalla. Myös eri markkinointiviestimien hyödyntäminen ja jäsenistön kanssa kommunikointi ovat tärkeä osa paikallisten Metsälässä kotipaikkaansa pitävien yritysten kanssa tehtävää yhteistyötä. Tutustu tarkemmin yrityksiin ja palveluihin verkkosivuilta:
www.tasolaiset.fi
www.tasokoti.fi

Tehdään myös sinun yrityksesi kanssa merkittävä tarina ja yhteistyö!

Yhteydenotot:
Marko Kolsi
Toimitusjohtaja
marko.kolsi(a)gnistan.fi
050 351 0391