Gnistanin joulukuuset myynnissä

Joulu tulee jälleen koteihin ja niin myös Gnistanin kuuset. Osta kuusi Gnistan Shopista tämän viikon perjantaihin klo 12:00 mennessä. Voit noutaa kuusen ensi viikon maanantai- tai tiistai-iltana Gnistanin stadionilta tai valita kotiinkuljetuksen samoille illoille.

Gnistanin joulukuuset saapuvat Lohjan Kuusitukulta, joka on toimittanut suomalaisia laadukkaita kuusia omilta viljelmiltään jo vuodesta 1969. Kuuset ovat 200-230 cm korkeita. Jokaisesta myydystä kuusesta lahjoitetaan viisi euroa seuran omaan Kipinärahastoon, joka tukee vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta.

Ostetut kuuset ovat noudettavissa Gnistanin stadionilta Oulunkylästä ma 20.12. klo 17-19 ja ti 21.12. klo 17-19. Kotiinkuljetukset 15 € lisähintaan samoina iltoina klo 19-21 (10 km säteelle areenasta). Voit jättää tilauslomakkeen kommenttikenttään toivomasi toimituspäivän. Kuuset ovat myynnissä perjantaihin 17.12. klo 12:00 asti. Ostoksille pääset tästä.

Nämä saattavat kiinnostaa

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.