Otso Linnas siirtyy Gnistaniin

Gnistanin maalivahtiosasto täydentyy FC Espoosta saapuvalla Otso Linnaksella.

VJS:n kasvattama 19-vuotias Otso Linnas pelasi viime kaudella FC Espoossa Kakkosta 13:n ottelun verran, mutta tämä kausi on mennyt toistaiseksi loukkaantumisesta toipuessa. Linnasilla on vyöllään nuorten maaotteluita U-17-joukkueen kanssa Sveitsiä, Islantia ja Färsaaria vastaan. Linnas saapuu Gnistaniin täydentämään maalivahtiosastoa ja haastamaan kaksikkoa Volotinen-Koski. Aleksi Ahonen astui heinäkuussa armeijan harmaisiin, mikä vaikeuttaa hänen täysipainoista osallistumista toimintaan tulevina kuukausina. Linnas ja Gnistan ovat sopineet loppukauden mittaisesta sopimuksesta.

Linnas kertoo liittyvänsä mielellään Gnistaniin.

– Todella hyvällä fiiliksellä tulen mukaan joukkueeseen, joka taistelee sarjan kärkisijoista. Odotan innolla tulevaa!

Gnistanin päävalmentaja Ricardo Duarte näki tärkeäksi täydentää maalivahtiosastoa ja on myös mielissään jälleen yhden lahjakkaan pelaajan liittyessä Gnistaniin mukaan.

– Haluamme lähtökohtaisesti kolme maalivahtia työskentelemään ja kilpailemaan peliajasta myös mahdollisten loukkaantumisten varalta. Aleksin lähtiessä armeijaan tämä oli tietysti epävarmaa. Uskomme, että kilpailu ja erilaiset vaihtoehdot ovat meille voimavara. Otso on lahjakas nuori maalivahti, jolla on hyvät ominaisuudet ja joka sopii hyvin seuran visioon – hankkia ja kehittää nuoria pelaajia tulevaisuuteen.

Gnistan pelaa jälleen ylihuomenna sunnuntaina kotikentällä, kun vastaan tulee sarjakärki RoPS. Ottelu pyörähtää käyntiin klo 18:00. Tervetuloa kannustamaan Gnistan voittoon! Osta ennakkolippusi Tiketistä: https://www.tiketti.fi/if-gnistan-kotiottelut-2021-mustapekka-areena-helsinki-lippuja/74128

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.