MP-ottelun lipunmyynti ja katsojajärjestelyt – Tervetuloa takaisin!

Pääkaupunkiseudun koronarajoitusten pieni helpottuminen mahdollistaa jälleen yleisön ottamisen urheilutapahtumiin. Gnistanin osalta tämä tarkoittaa, että sunnuntaina 13.6. pelattavaan MP-otteluun voidaan ottaa rajallinen määrä yleisöä.

Sunnuntaina klo 18:30 pelattavaan Gnistanin ja MP:n otteluun on mahdollista ottaa 350 katsojaa tarkoilla turvajärjestelyillä. Katsomot onkin jaettu seitsemään eri lohkoon, joissa jokaisessa maksimimäärä katsojia on 50 henkilöä per lohko. Lohkot on merkattu kirjaintunnuksin ja jokaisella lohkolla on oma sisääkäynti. WC-palvelut löytyvät myös jokaisesta lohkosta. Huomioithan, että F ja G katsomot ovat kattamattomia seisomakatsomoita. Ottelussa ei ole vieraskatsomoa.

Saapuessasi Mustapekka Areenalle käytä oman katsomolohkosi sisäänkäyntiä ja noudata tarkasti annettuja ohjeita, jotta turvaamme kaikille katsojille turvallisen jalkapallo-ottelun. Jokaisen sisäänkäynnin luona järjestysmiehet ohjeistavat katsojia tarvittaessa. Ottelussa on yli 12-vuotiaille maskipakko. Katsomoissa on hyvin tilaa, joten pidäthän myös turvavälin muihin.

Gnistan Bar palvelee ottelussa vain A-lohkon ja VIP-katsomon asiakkaita.

Gnistanin junioreille on suunnitteilla oma katsomon kentän päätyy. Tiedotamme tästä myöhemmin suoraan joukkueita.

LIPUNMYYNTI

Myös kausikorttilaisten pitää lunastaa oma lippunsa! Kausikorttilaisten lippujen lunastus käynnistyy Tiketin sivuilla maanantaina 7.6. klo 12. Saat ohjeet sähköpostiisi lunastuksen avautuessa. Varsinainen lipunmyynti otteluun alkaa torstaina 10.6. klo 12. Pääkatsomon liput 15€ ja seisomakatsomon 10€. OTTELUUN EI MYYDÄ LIPPUJA PORTILTA joten ostathan lippusi ennakkoon. Jos olet ostanut yksittäisen ottelulipun aiemmista kampanjoistamme (esim. tukilipun) voit lunastaa lippusi torstaina 10.6. lipunmyynnin avautuessa.

Muistilista

  • Osta tai lunasta lippu etukäteen! Lippuja ei myydä portilla.
  • Käytä oman lohkosi sisäänkäyntiä ja pysy ottelun ajan omassa lohkossasi.
  • Ottelussa on maskipakko yli 12-vuotiaille.
  • Pidä turvavälit!
  • Lippujen lunastus kausikorttilaisille: maanantaina 7.6. klo 12
  • Lippujen myynti: torstaina 10.6. klo 12
  • Gnistan Bar palvelee vain A-lohkon sekä VIP-katsomon katsojia.

Tervetuloa takaisin! Kannustetaan yhdessä Gnistan voittoon!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.