Gnistanin ja RoPS:in kotipelit vaihtavat järjestystään

RoPS saapuu elokuussa Mustapekka Areenalle ja toukokuun lopulla vieraillaan vuorostaan Rovaniemellä. Sunnuntain kotiavaus joudutaan pelaamaan ilman yleisöä.

Gnistanin ja RoPS:n ottelut vaihtuvat siten, että alun perin sunnuntaina 30.5. pelattavaksi merkattu Gnistan – RoPS pelataan Rovaniemellä ja 1.8. sunnuntaina RoPS saapuu Gnistanin vieraaksi Mustapekka Areenalle. Gnistan kiittää RoPS:ia yhteistyöstä järjestelyssä, jonka avulla Oulunkylään saadaan kaikella todennäköisyydellä yksi ottelu lisää pelattavaksi yleisön edessä. Vaihto mahdollistaa myös RoPS:n etelän kannattajakunnalle mahdollisuuden nähdä peli katsomosta käsin Helsingissä. Seurat tulevat tekemään yhteistyötä Helsingin ottelun myynnin ja markkinoinnin osalta.

Uudet pelipäivät:
Su 30.5. kello 17:00 RoPS-Gnistan
Su 1.8. kello 18:00 Gnistan-RoPS

Gnistanin kotiavaus joudutaan pelaamaan ilman yleisöä

Gnistanin kotiavaus tulevana sunnuntaina 16.5. MuSaa vastaan pelataan valitettavasti Etelä-Suomen Aluehallintoviraston määräysten mukaisesti ilman yleisöä. AVI on linjannut kuuden hengen kokoontumisrajoitusten jatkumisen koko toukokuun ajan pääkaupunkiseudulla. Gnistan on yhteydessä tällä viikolla kausikorttilaisiin ja yhteistyökumppaneihin asian tiimoilta. Niin vieras- kuin kotiavausta voi seurata Ruudusta suorana lähetyksenä ja myös Gnistanin somekanaviin on luvassa sisältöä peleistä.

Gnistan haluaa jo tässä vaiheessa kiittää yhteisöään tuesta ja odotamme innolla sitä hetkeä, kun pääsemme taas yhdessä Oulunkylän stadionille nauttimaan peleistä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.