Verneri Meriläinen Gnistanin puolustukseen

Gnistan täydentää oikean laitapuolustajan tonttia Mikkelin Pallo-Kissoista Gnistaniin siirtyvällä Verneri Meriläisellä. Meriläisen sopimus kattaa tulevan kauden sekä option kaudesta 2022.

Käpylän Pallon junioripolun läpikäynyt Verneri Meriläinen pääsi juniorivuosinaan edustamaan Suomea alle 15- ja 16-vuotiaiden maajoukkueessa, jonka lisäksi nuorukainen pääsi KäPan mukana ottamaan osaa UEFA:n Youth Leaguen karsintoihin syksyllä 2017. Juniorivuosiensa jälkeen 20-vuotias Meriläinen jatkoi uraansa Kiffenin joukkueessa pelaten kahdessa kaudessa yhteensä 27 Kakkosen ottelua.

Mikkelin Pallo-Kissoihin viime kauden jälkeen siirtynyt oikea laitapuolustaja vaihtoi nyt pikavauhtia maisemaa Mikkelistä takaisin Helsinkiin ja on valmis uuteen haasteeseen.

– Todella iloiset ja odottavaiset fiilikset tästä sopimuksesta! Eihän se ole mikään ihan helppo homma vaihtaa joukkueita näin nopealla aikataululla, mutta uskon sopeutuvani hyvin uuteen ympäristöön. Päätös oli kuitenkin aika helppo tehdä kuultuani tällaisesta mahdollisuudesta! Kaikki on tapahtunut niin nopealla aikataululla, etten juuri ole ehtinyt tulevan kauden tavoitteita miettimään. Päällimmäisenä odotan meidän menestyvän joukkueena mahdollisimman hyvin Ykkösessä ja henkilökohtaisesti haluan osoittaa kuuluvani pelaajana Ykkösen tasolle ja sitä kautta auttaa omalla panoksellani joukkuetta menestymään.

Päävalmentaja Ricardo Duarte on todella tyytyväinen, että näin nopealla aikataululla löytyi seuran nykyiseen toimintastrategiaan soveltuva pelaaja.

– Verneriä suositeltiin meille toisen joukkueen valmentajan kautta, kun tuli tarve löytää uusi laitapuolustaja. Tottakai teimme myös normaalit skouttausmenetelmät tarkkailemalla hänen otteitaan Kiffenistä viime kaudella. Totesimme hänen osuvan erinomaisesti seuran nuorten pelaajien hankintaan ja kehitykseen keskittyvään toimintastrategiaan, jonka jälkeen seuran johto teki loistavaa työtä siirron viimeistelemiseksi Mikkelin Pallo-Kissoista. Odotuksemme Vernerin suhteen ovat korkealla, sillä hänessä on potentiaalia nousta erittäin hyväksi Ykkösen pelaajaksi jo tulevan kauden aikana. Verneri tarvitsee muiden nuorten pelaajien tapaan aikaa sopeutua Ykkösen tason vaatimuksiin ja aiomme tukea häntä kaikin mahdollisin tavoin erityisesti ensimmäisten viikkojen ajan.

Yhteistyössä:
http://www.trademax.fi/

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.