Topi Järvinen vahvistaa Gnistanin hyökkäystä

Gnistan täydentää hyökkäystään mittavan kokemuksen Suomen sarjoista omaavalla Topi Järvisellä.

26-vuotias Topi Järvinen debytoi Veikkausliigassa jo vuonna 2012 kasvattajaseuransa JJK:n riveissä. Yhteensä 31 pelatun Veikkausliigapelin lisäksi Järvinen edusti JJK:ta myös Ykkösessä kaudella 2014 ennen lähtöään maailmalle norjalaisen Mjølnerin riveihin. Lyhyeksi jääneen Norjan visiitin jälkeen Järvinen on kaudesta 2016 lähtien edustanut jyväskyläläisten FC Vaajakosken ja JJK:n lisäksi Kultsua, AC Kajaania sekä Jaroa, jonka paidassa kuusi maalia iskenyt ja viisi maalia alustanut Järvinen kuului viime kauden ehdottomiin avainpelaajiin.

Noin kuukauden päivät joukkueen kanssa harjoitellut Järvinen näkee päässeensä hyvin sisään joukkueeseen.

– Valmennuksen taso oli yksi isoimpia syitä miksi tulin Gnistaniin. Todella hyvin olen päässyt sisään joukkueeseen ja on tuntunut, että joukkue on ottanut minut todella hyvin vastaan. Siitä on toki ollut paljon apua, että joukkueessa on jonkin verran tuttuja pelaajia, kuten Jyväskylän ajoilta tutut Jiri Koski ja Gentrit Kovaqi sekä muutama juniorimaajoukkueissa samaan aikaan ollut pelaaja.

Suomen sarjoissa vietetyistä vuosistaan huolimatta pääkaupunkiseudun ulkopuolella uraansa luonut Järvinen on kohtalaisen tuntematon nimi oulunkyläläisyleisölle. Järvinen kuvailee itseään monipuoliseksi hyökkäyspään pelaajaksi, jonka tärkein valtti on kokemus.

– Olen nopea ja fiksu hyökkäyspään pelaaja, joka pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla ja kärjessä. Viihdyn parhaiten laidalla, mutta uran aikana on tullut pelattua aikalailla jokaista hyökkäyspään pelipaikkaa. Uskon, että merkittävin antini joukkueelle on Veikkausliigasta, Ykkösestä ja Norjan divarista kerätty kokemus, mutta tottakai haluan omalla tekemiselläni auttaa joukkuetta menestymään mahdollisimman hyvin!

Järvisen sopimuksen myötä Gnistanin kokoonpano on valmis alkavaan Ykkösen kauteen. Viimeistään nyt on siis aika laittaa kausikortti tilaukseen! Omasi voit hankkiä Tiketistä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.