Ömer ja Kouyate eivät jatka pelaamista Gnistanissa

Masar Ömer joutuu lopettamaan pelaamisen polvivamman takia. Bangaly Kouyaten ura jatkuu uudessa seurassa.

Gnistan kiittää molempia pelaajia seuran eteen annetusta panoksesta. Ömer ja Kouyate liittyivät Gnistaniin viime kesänä ja olivat lopulta auttamassa seuraa vaikeassa säilymistaistelussa. Kouyaten matka jatkuu uuden seuran riveissä, mutta Ömer joutuu valitettavasti jättämään pelikentät loukkaantuneen polven takia. EsPa:n kasvatti Ömer edusti urallaan Veikkausliigassa FC Honkaa ja PK-35 Vantaata. Gnistanin ja Ömerin tiet eivät kuitenkaan eroa lopullisesti vaan osapuolet ovat sopineet yhteistyön jatkumisesta kentän ulkopuolella fysioterapiaharjoittelun muodossa.

– On ollut elämäni vaikein päätös jättää pelaaminen näin nuorena loukkaantumisten takia. Olen kiitollinen Gnistanille, että seura luotti minuun pitkän loukkaantumisen jälkeen ja pääsin jälleen korkealle sarjatasolle näyttämään osaamistani. Lisäksi olen todella kiitollinen mahdollisuudesta olla vielä osa seuraa uuden fysioterapiaan keskittyvän työharjoitteluni kautta.

Bangaly Kouyatelle jäi myös positiiviset tunteet Gnistanista.

– Olen tosi kiitollinen mitä seura on tehnyt ja miten Gnistan on auttanut minua urallani. Toivon, että seuralla menee kaikki hyvin tällä kaudella.

Gnistan toivottaa molemmille pelaajille menestystä uuteen haasteeseen!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.