Lisää valmennusosaamista Gnistaniin

Chris Blake on Gnistanin uusi valmennuspäällikkö U12-U20 ikäluokissa

Haimme alkutalvesta valmennuspäälliköä U12-U20 ikäluokkiin ja saimmekin todella paljon hakemuksia sen osalta. Loppujen lopuksi valinta tehtiin hieman ennen joulua ja vanhempien ikäluokkien valmennuspäälliköksi valittiin Chris Blake, joka on aiemmin työskennellyt mm. Blackburnin, Sunderlandin ja Carlislen akatemioissa.

Koronan ja Brexitin takia Chrisin maahantulo hieman viivästyi, mutta nyt takana on jo yksi työntäyteinen viikko Oulunkylässä. Hänen vastuulla on siis pääasiassa vanhemmat ikäluokat ja lisäksi hän tulee olemaan voimakkaasti mukana kehittämässä tulevien vuosien valmennustoimintoja toisen valmennuspäällikkömme Niclas Nortemon kanssa. Enemmän Chrisin kuulumisia on tulossa ihan lähiaikoina.

Yhteistyössä:

http://www.kodin1.com/

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.