Iltapäiväkerhotoiminnan ilmoittautuminen on käynnissä!

Iltapäiväkerho on suunnattu 1.-2.luokkalaisille.

Niin kuin olemme aiemmin ilmoittaneet, aloitamme syksyllä iltapäiväkerhotoiminnan Oulunkylän ala-asteen pääkoululla. Helsingin kaupungin nettisivuilta löytyy lisätietoja.

Hakuaika päättyy 23.4.2021 eli muistathan hakea ajoissa mukaan
https://www.hel.fi/helsinki/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/aamu-ja-iltapaivatoiminta/iltapaivatoiminta/iltapaivatoiminta

Toimintaa ideoidaan, suunnitellaan ja järjestetään yhdessä lasten kanssa. Ulkoilu ja liikkuminen sekä ravitseva välipala kuuluvat päivittäiseen ohjelmaan.  Toiminnassa tehdään kiinteää yhteistyötä koulun ja huoltajien kanssa. Tämä edesauttaa iltapäivätoiminnan ryhmien muodostamista ja lasten sijoittelua ryhmiin. Huomiota kiinnitetään erityistä tukea tarvitsevien ja eri kulttuuritaustaisten lasten osallistumisen edistämiseen. Tavoitteena on muodostaa jokaisen lapsen päivästä ehjä kokonaisuus. Toimintaa järjestetään koulun tiloissa ja muissa kouluja lähellä olevissa toimintaan soveltuvissa tiloissa, kuten leikkipuistoissa tai seurakuntien tiloissa. Toiminnassa on monipuolista ohjattua ja vapaata toimintaa. 

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.