Gnistanin kapteenisto valittu

Gnistania kipparoi tulevalla kaudella Omar Jama. Häntä avustavat varakapteenit Fabian de Abreu, Nnaemeka Anyamele ja Jiri Koski.

Talven Suomen Cupin koitoksissa kapteeninnauhaa käsivarressaan kantanut Omar Jama toimii Gnistanin kapteenina myös tulevalla kaudella. Muun muassa VPS:ssa liigaa ja EIF:ssä Ykköstä pelannut Jama saapui Gnistaniin viime elokuussa ja otti välittömästi haltuunsa keskikentän johtohahmon tehtävät.

– Mahtavat fiilikset, on iso kunnia olla Gnistanin kapteeni kaudella 2021! Tykkään kantaa vastuuta, joten mikä voisi olla parempaa kuin johtaa näitä lahjakkaita ja fiksuja nuoria miehiä yhdessä saavuttamaan tälle kaudelle asetetut tavoitteet ja toivon mukaan päästä juhlimaan kauden päätteeksi, tunnelmoi Jama valintaansa ja luonnehtii Fabian de AbreunNnaemeka Anyamelen ja Jiri Kosken muodostamaa varakapteenistoa seuraavasti:

– Kapteenistomme koostuu johtavista pelaajista kentällä ja kentän ulkopuolella. Meillä kaikilla on omat vahvuutemme kapteenin roolissa ja pyrimme yhdessä tasapainottamaan niitä keskenämme.

Ykkönen alkaa Gnistanin osalta kahden viikon päästä, joten laita kausikortti tilaukseen! Omasi voit hankkiä Tiketistä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.