Valmentaja esittelyssä Nicolas Ryan

Nicolas Ryan aloitti valmentamisen Gnistanissa 2015. Useissa eri joukkueissa valmentanut Nicolas pitää itseään vaativana, mutta samalla myös itsekriittisenä valmentajana.

– Haluan, että jokainen pelaajani antaa aina tapahtumissa kaiken itsestään. Vaadin tätä myös itseltäni. Virheitä kuitenkin sattuu kaikille ja niistä on vain päästävä yli ja jatkettava harjoittelemista.

24-vuotias Ryan nauttii valmentamisessa erityisesti pelaajien kehityksestä ja kokee pelaajien kehittämisen tärkeimpänä osa- alueena valmentamisessa.

– Tietenkin rakastan jalkapalloa ja on mahtavaa, että valmentajana saan edelleen pysyä lajin parissa. Eniten valmentamisessa pidän kuitenkin siitä, että pääsen auttamaan pelaajia olemaan jatkuvasti parempia pelaajia.

Valmentajana paljon hyviä muistoja itselleen kerryttänyt Nicolas nauttii pienistäkin asioista valmentajana.

– Aina on mukava kuulla kiitoksia pelaajilta, mutta pelaajien kanssa yhdessä vietetyt hetket ja varsinkin turnausvoitot ovat todella hauskoja!

Valmentajana Ryan haluaa kehittää itseään jatkuvasti.

– Oma kehitys on todella tärkeää ja sen avulla pystyn tarjoamaan pelaajilleni mahdollisimman hyvän tulevaisuuden jalkapalloilijoina. 

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.