Pasi Forsman Gnistanin alakertaan

Gnistan vahvistaa puolustustaan monipuolisella Pasi Forsmanilla ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Hongassa ensiaskeleensa pelaajana ottanut 24-vuotias Pasi Forsman on pelannut kaksi viimeisintä kautta Tammisaaren EIF:n paidassa Ykköstä 34 ottelua. Kaudella 2020 Forsman kuului EIF:n ehdottomiin runkopelaajiin kirjauttaen tililleen 18 ottelua Ykkösessä. EIF:n lisäksi puolustaja on aikuisurallaan pelannut HIFK:n kakkosjoukkueessa Kakkosta ja Kolmosta. Forsman viihtyy puolustuksen vasemmalla laidalla, keskikentällä tai topparina ja on monikäyttöisyytensä vuoksi tärkeä palanen Ricardo Duarten palapelissä.

Ennen Gnistanin harjoitusvahvuuteen liittymistään Forsman käväisi HIFK:n testattavana vajaan kuukauden ajan. Gnistaniin nuori puolustaja liittyy innokkain mielin ja selkein tavoittein.

– Mahtavat fiilikset päästä pelaamaan Gnistanissa ja Ogelissa! Olen harjoitellut pari viikkoa joukkueen mukana ja koko joukkue on ottanut minut hyvin vastaan. Mielestäni meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä tänä vuonna Ykkösessä, josta hyvin mennyt Suomen Cup on antanut osviittaa. Omat tavoitteeni ovat päästä pelaamaan paljon, tehdä tehoja ja auttaa sitä kautta joukkuetta menestymään.Toivotaan, että koronatilanne rauhoittuu mahdollisimman pian, jotta saamme kannattajat tueksemme otteluihin. Jännittävä kausi tulossa!

Gnistanin sopimustilanne 11.3.2021: Pasi Forsman, Akseli Lehtojuuri, Jimi Kovalainen (laina), Santeri Kuivalainen, Fabian de Abreu, Samu Laitinen, Elton Maloku, Onni Tiihonen, Jiri Koski, Kasperi Liikonen, Eetu Kolu, Gentrit Kovaqi, Nnaemeka Anyamele, Omar Jama, Elias Säyniö, Ilmari Hieta, Douglas Caé, Bangaly Kouyaté, Samu Volotinen, Masar Ömer, Rony Huhtala, Lucas Morais, Albin Mehmeti, Joel Europaeus, Matias Ambasciano, Aleksi Ahonen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.