Otteluennakko: Gnistan kohtaa HJK Klubi 04:n torstaina

Koronakaranteenin jälkeen takaisin harjoituksiin palannut Gnistan huipentaa Suomen Cupin lohkovaiheen HJK Klubi 04:n vieraana torstaina. Bolt Arenalla klo 19:00 käynnistyvä ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta voit seurata sitä Ruutu+-palvelun kautta.

Yhden voiton ja tasapelin napannut Gnistan on neljällä pisteellään lohkoykkösenä ennen lohkon viimeisiä pelejä. Tasaisessa lohkossa MP:n kohtaava JIPPO ja HJK Klubi 04 vaanivat vain pisteen Kipinän takana, joten Gnistanin on todennäköisesti voitettava ottelunsa selvitäkseen jatkoon.

Suomen Cupin avauksessa MP:n kanssa pisteet tasannut Gnistan pääsi edellisessä ottelussaan voittojen makuun kaatamalla Joensuun JIPPOn komeasti lukemin 3-0 Gentrit Kovaqin, Onni Tiihosen ja Samu Laitisen osumilla. Selvistä numeroista huolimatta ottelu pysyi tasaisena viimeiselle kympille saakka, jolloin Gnistan ratkaisi ottelun kahden osumansa myötä.

Torstaina Gnistania isännöivän HJK Klubi 04:n kauteen valmistautuminen katkesi niin ikään helmikuun puolivälissä HJK:ssa havaittujen positiivisten koronatestien vuoksi. Ennen kahden viikon karanteenitaukoa HJK Klubi 04 kaatoi MP:n lukemin 0-3 hävittyään sitä ennen lohkoavauksessa JIPPOn vieraana. Gnistan ja Klubi 04 kohtasivat tammikuun lopussa harjoitusottelussa ja silloin Mustapekka Areenalla pelattu kamppailu päättyi keltapaitojen 2-0 voittoon.

Gnistanin pelaajatilanne näyttää hyvältä torstain ottelun alla, sillä lähes koko joukkueen pitäisi olla käytettävissä. Alkukauden sivussa ollut maalivahti Samu Volotinen on vähitellen palaamassa pelikuntoon. Myös Masar Ömeriltä ja Bangaly Kouyatelta torstain peli jää loukkaantumisten takia väliin. Edellisissä peleissä sivussa olleet Douglas Caé ja Lucas Morais pääsevät viimein tositoimiin työlupa-asioiden järjestyttyä kuntoon helmikuun lopulla.

Gnistan palasi koronakaranteenista takaisin harjoituskentille kuluvan viikon tiistaina. Lyhyestä valmistautumisajasta huolimatta päävalmentaja Ricardo Duarte vakuuttaa, että odottaa suojateiltaan paljon torstain ottelussa.

-Koko joukkue palasi harjoituskentälle hyvillä fiiliksillä. Olemme näiden kahden päivän aikana tehneet kaiken mahdollisen valmistaaksemme pelaajat otteluun. Odotamme joukkueelta hyviä otteita kaikilla pelin osa-alueilla eli hyökkäys- ja puolustuspelissä sekä erikoistilanteissa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.