Otteluennakko: Gnistan kohtaa EIF:n Suomen Cupin neljännesvälierässä

Alkulohkoistaan jatkoon päässeet Gnistan ja EIF taistelevat jatkopaikasta huomenna. Ilman yleisöä Talin hallissa pelattava ottelu potkaistaan käyntiin kello 17:00. Voit seurata kamppailua Ruutu+-palvelun kautta.

Kahden voiton ja yhden tasapelin myötä Gnistan voitti Suomen Cupin alkulohkonsa, jossa taakse jäivät MP, Klubi 04 ja JIPPO. Lohkovoiton ratkaisseessa kamppailussa Gnistan kaatoi Klubi 04:n näytöstyyliin 0-5 lukemin Rony Huhtalan iskettyä kahdesti sekä Omar JamanLucas Moraisin ja Akseli Lehtojuuren kerran. Kolmessa ottelussa peräti 10 osumaa laukoneen Gnistanin tehokkain viimeistelijä oli kolme osumaa laukonut Rony Huhtala, joka osumiensa lisäksi alusti hienoilla syötöillään kaksi osumaa. Huhtalan takana Kipinän osumat jakautuivat tasaisesti, joka olikin yksi Gnistanin lohkovoiton salaisuuksista tasaisessa alkulohkossa.

Lauantai vastustaja EIF selvitti tiensä jatkoon täpärästi parhaana lohkokakkosena RoPS:a paremman maalieronsa turvin. Vain kaksi osumaa tehnyt ja kaksi päästänyt EIF kärsi 0-2 tappion PK-35:lle, mutta 1-0 voitot MuSasta ja TPS:sta nostivat tammisaarelaiset Suomen Cupin jatkokierroksille. EIF on vahvistanut rivejään merkittävästi kuluvalle kaudelle kaapaten riveihinsä muun muassa HIFK:ssa viime kaudella pelanneet Tuukka Andbergin ja Riku Selanderin, joiden lisäksi useat monivuotiset luottopelaajat jatkavat vihreäpaitaisten joukkueessa.

Gnistanin joukkue on Suomen Cupin jatkopelien alla lähes valmis. Edellisen ottelun jälkeen sopimuspelaajien joukkoon on liittynyt alkulohkossa kahdella maalilla kunnostautunut Akseli Lehtojuuri. Gnistan pääsee otteluun jälleen lähes parhaalla miehistöllään, sillä vielä kuukauden verran polveaan kuntouttavan Kasperi Liikosen lisäksi ainoastaan Samu LaitinenMasar Ömer, Samu Volotinen ja Jimi Kovalainen ovat loukkaantumisen vuoksi varmasti sivussa ottelusta. Gnistanin riveissä Gentrit Kovaqi ja Jiri Koski kohtaaat ottelussa viime kauden seuransa.

Päävalmentaja Ricardo Duarten mukaan hyvin harjoitellut Gnistan on jälleen huomenna valmis vastaamaan haasteeseen.

– Kulunut viikko on sujunut hyvin laadukkaiden harjoitusten merkeissä, joissa pelaajamme ovat osoittaneet hyvää sitoutumista. Valmistautumisessa olemme keskittyneet hiomaan pallollista peliämme, mutta olemme myös kiinnittäneet huomiota puolustuspelimme organisointiin ollaaksemme jälleen valmiita taistelemaan voitosta huomenna kokeneita ja laadukkaita pelaajia vilisevää EIF:a vastaan.

Duarte kommentoi myös lyhyesti joukkueenrakennuksen tilannetta.

– Joukkueemme on nyt viimeistä silausta vaille valmis. Olen hyvin tyytyväinen kasaan saatuun joukkueeseen, mikä antaa luottoa menestyksekkääseen kauteen.

Suomen Cupin neljännesvälierä
Gnistan – EIF
La 13.3. klo 17:00
Talin halli
Ruutu+

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.