Jimi Kovalainen loppukauden lainalla Gnistanissa

Keskikenttäpelaaja Jimi Kovalaisen lainasopimusta Esport Hongasta Gnistaniin on jatkettu loppukauden mittaiseksi.

FC Kasiysin kasvatti 18-vuotias Kovalainen otti viime kaudella ensiaskeleensa aikuisten sarjoissa pelaten Honka Akatemiassa 12 Kakkosen ottelua, joissa syntyi kaksi osumaa. Ennen Hongan organisaatioon liittymistään nuori keskikenttäpelaaja on edustanut Käpylän Pallon ja FC Espoon junioreita.

Honka lainasi Kovalaisen Gnistaniin alunperin helmikuun mittaisella sopimuksella, mutta sopimusta päätettiin pidentää loppukauden mittaiseksi seurojen yhteisellä sopimuksella.

Gnistanin kiinnostuksen tammikuun harjoitusottelussa Honka Akatemiaa vastaan herättänyt Kovalainen on innoissaan saamastaan mahdollisuudesta.

– Olen innoissani tästä mahdollisuudesta olla osa Gnistanin joukkuetta. Toivon, että pystyn omalta osaltani auttamaan meidät jatkoon Suomen Cupissa ja taistelemaan kärkisijoituksista tulevalla Ykkösen kaudella!

Gnistanin sopimustilanne 4.3.2021: Jimi Kovalainen (laina), Santeri Kuivalainen, Fabian de Abreu, Samu Laitinen, Elton Maloku, Onni Tiihonen, Jiri Koski, Kasperi Liikonen, Eetu Kolu, Gentrit Kovaqi, Nnaemeka Anyamele, Omar Jama, Elias Säyniö, Ilmari Hieta, Douglas Caé, Bangaly Kouyaté, Samu Volotinen, Masar Ömer, Rony Huhtala, Lucas Morais, Albin Mehmeti, Joel Europaeus, Matias Ambasciano, Aleksi Ahonen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.