Ônam on Gnistanin uusi yhteistyökumppani

Vietnamilainen ravintola Ônam ja Gnistan ovat sopineet kattavasta yhteistyöstä seuraavalle kolmelle pelikaudelle.

Ônamin ravintolat sijaitsevat Triplassa & Forumissa hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Yhteistyön myötä Gnistanin pelaajilla ja jäsenistöllä on mahdollisuus nauttia edullisemmin Ônamin herkuista. Juniorikausikortilla tai normaalilla kausikortilla perhe saa -10 % alennuksen kaikista annoksista. Yhteistyökumppanuuteen kuuluu myös näkyvyyselementtejä, joiden myötä Ônam tulee näkymään mm. Gnistanin miesten ja naisten edustusjoukkueiden peliasuissa, Mustapekka Areenalla sekä Gnistanin sosiaalisessa mediassa.

Ônam on uudenlainen Vietnamilainen Ravintola, joka tarjoaa asiakkailleen aitoa vietnamilaista ruokaa suoraan katukeittiöstä. Ruokafilosofiaan kuuluu kevyitä ja terveellisiä annoksia, jotka ovat valmistettu perhereseptillä. Suurin osa annoksista ovat gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja löytyy paljon. Ônamissa tarjoillaan Helsingin herkullisimpia katuruokaklassikoita kuten pho keitto, goi cuon kesärullia, bun cha, bun bo Hue sekä vietnamilaista ja kahvia ja jälkkäreitä.

Tutustu Ônamin tarjontaan yrityksen verkkosivuilta www.onam.fi/

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.