Gnistanin koronakaranteeni loppusuoralla

Viime viikon maanantaina alkaneen koronakaranteenin aikana Gnistanissa on pyritty toimimaan vastuullisesti ja ennakoivasti.

Gnistanin kauteen valmistautuminen katkesi 15.2. miesten edustusjoukkueen jäsenen positiivisen koronatartunnan myötä. Terveysviranomaisten kanssa tehdyn selvitystyön jälkeen kaikki altistuneet joukkueen jäsenet määrättiin koronatesteihin 2-3 päivän päästä altistumisesta mahdollisten uusien tartuntojen poissulkemiseksi.

Kaikkiaan 33:ssa tehdystä testistä ei uusia positiivisia tuloksia löytynyt, mutta viruksen 4-5 päivän tai pahimmillaan jopa 14 vuorokauden itämisajan vuoksi pelaajiston oireita on seurattu tarkasti läpi karanteeniajan. Tänä aikana kaksi pelaajaa on testattu, mutta uusilta tartunnoilta on vältytty.

Ensi viikon torstaina HJK Klubi 04:a vastaan pelaava Gnistan aloitti harjoittelun kuluvan viikon alusta. Verkkoneuvotteluita ja äänipikaviestintää varten kehitetyn Zoom-sovelluksen kautta valmennusjohto on päässyt kontrolloimaan pelaajiston toimintaa sekä ylläpitämään valmistautumisen vuorokausirytmiä.

Ohjatut voimaharjoitukset menossa Zoomin välityksellä.

Kaikki edustusjoukkueen jäsenet käytetään koronatestissä kaksi päivää ennen karanteenin päättymistä. Vain negatiivisen testituloksen saanut oireeton henkilö pääsee mukaan ensi viikon alkupuolella alkaviin joukkueharjoituksiin.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.