Onni Tiihonen jatkaa Gnistanissa

Keskikenttäpelaaja Onni Tiihonen jatkaa keltapaidassa ensi kauden kattavalla jatkosopimuksella.

Tammikuussa 2018 PKKU:sta Gnistaniin siirtynyt 20-vuotias Onni Tiihonen aloittaa jo neljännen kautensa Gnistanin joukkueessa. Edellisellä kaudella keskikentän keskustassa parhaiten viihtyvä työmyyrä merkkautti kuusi peliä Ykkösessä ennen loppukauden mittaista lainasiirtoaan PKKU:n riveihin. Lainapestinsä aikana keravalaisten avainpelaajiin kuulunut Tiihonen pelasi kuusi ottelua Kakkosessa laukoen yhden osuman. Miesten otteluiden ohella Tiihonen toimi Gnistanin A-juniorien kapteenina seitsemässä Ykkösen SM-karsintaottelussa alkuvuoden 2020 aikana.

Tammikuun harjoitusotteluissa vahvoilla otteillaan valmennusjohdon vakuuttanut Tiihonen on tyytyväinen jatkosopimukseen.

– Hyvä fiilis, että pääsee näyttämään omaa osaamistaan Gnistanin riveissä jatkossakin! Tulevalla kaudella tavoitteenani on löytää kunnon pelirytmi ja saada onnistumisia mahdollisimman paljon.

Gnistanin sopimustilanne 31.1.2021: Onni Tiihonen, Jiri Koski, Kasperi Liikonen, Eetu Kolu, Gentrit Kovaqi, Nnaemeka Anyamele, Omar Jama, Elias Säyniö, Ilmari Hieta, Douglas Caé, Bangaly Kouyaté, Samu Volotinen, Masar Ömer, Rony Huhtala, Lucas Morais, Albin Mehmeti, Joel Europaeus, Matias Ambasciano, Aleksi Ahonen

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.