Omar Jama jatkaa Gnistanin keskikentällä

Monipuolinen keskikentän moottori Omar Jama jatkaa keltapaidassa ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Elokuussa Gnistanin paidassa debytoinut Jama haki alkukauden pelaamattomuuden jäljiltä pelituntumaa muutaman ottelun ajan ottaen sen jälkeen haltuunsa tärkeän pelintekijän roolin Gnistanin keskikentän sydämessä. Isoa vastuuta nauttinut keskikentän moottori oli sivussa ainoastaan yhdestä ottelusta korttitilin täyttymisen vuoksi, jonka lisäksi hän pelasi täydet 90 minuuttia lähes jokaisessa ottelussa loppukauden aikana.

Toukokuussa 23 vuotta täyttävä Jama on pelannut Ykköstä Gnistanin ja EIF:n paidassa kaikkiaan 40 ottelussa, jonka lisäksi miehellä on Veikkausliigakokemusta 47 ottelua PS Kemin ja VPS:n riveistä. Vaasassa joukkueen apuvalmentajana toimi samaan aikaan Gnistanin nykyinen päävalmentaja Ricardo Duarte.

Kasvattajaseuransa HJK:n paidassa Jama pääsi pelaamaan kovan luokan junioripeleistään tunnettuun UEFA:n nuorten liigaan. Maajoukkuekokemusta miehelle on kertynyt Suomen nuorten maajoukkueen eri ikäluokista 12 ottelun verran.

Jama kertoo, että odottaa sekä itseltään että joukkueelta isoja kehitysaskelia.

– Hyvät fiilikset ja kiva jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin. Tavoitteina on parantaa selvästi viime vuodesta yksilönä ja joukkueena.

Gnistanin sopimustilanne 4.1.2021: Omar Jama, Elias Säyniö, Ilmari Hieta, Douglas Caé, Bangaly Kouyaté, Samu Volotinen, Masar Ömer, Rony Huhtala, Lucas Morais, Albin Mehmeti, Joel Europaeus, Matias Ambasciano, Aleksi Ahonen

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.