Nnaemeka Anyamele ja Gnistan jatkosopimukseen

Monipuolinen laitapelaaja Nnaemeka Anyamele jatkaa Gnistanissa vuoden mittaisella jatkosopimuksella.

Viime vuoden maaliskuussa Gnistanin riveihin liittynyt Anyamele pelasi ennen Kipinään liittymistään Saksan Regional-liigan BSV Rehdenissä, jonne 26-vuotias laitapelaaja siirtyi HIFK:sta kauden 2017 päätteeksi. HIFK:n lisäksi Honkaa Veikkausliigassa edustanut Anyamele on pelannut 114 ottelua pääsarjatasolla.

Gnistanissa Anyamele sai ison roolin alusta lähtien. Niin laitapuolustajana kuin laitalinkkinäkin viihtyvä ”Emeka” iski kolme osumaa, joista ehdottomasti tärkein oli elintärkeässä VPS-vieraspelissä isketty pelin ratkaissut 3-5 osuma. Keltapaidassa jatkava Anyamele katselee luottavaisena tulevaisuuteen ja miehellä on selkeät tavoitteet tulevalle kaudelle.

– Ricardon ajatukset tulevasta ja seuran vahva pyrkimys kehittymään saivat minut vakuuttumaan jatkosta. Fiilikset ovat erittäin positiiviset ja odottavaiset tulevasta kaudesta! Henkilökohtaisiin tavoitteisiini kuuluu olla joukkueen tärkeimpiä pelaajia sekä tehdä paremmat tehot kuin viime kaudella. Joukkueena uskon meidän pystyvän selviämään kärkikahinoihin, vähempään en tyydy.

Päävalmentaja Ricardo Duarte on tyytyväinen Anyamelen sekä aiemmin tällä viikolla kiinnitetyn Omar Jaman jatkosopimuksiin ja summaa samalla joukkueen tilanteen talvikauden alun kynnyksellä.

– Olen luonnollisesti erittäin tyytyväinen kahden viime kauden runkopelaajan jatkosopimuksiin. Olemme onnistuneet kiinnittämään useita viime kauden loppupuoliskon avainpelaajia, mikä auttaa meitä luomaan jatkuvuutta prosessillemme. Joukkueen rakennus on vielä kesken ja etenkin puolustuspäähän neuvottelemme tällä hetkellä vahvistuksista. Tavoitteenamme on lähtökohtaisesti saada kaksi pelaajaa per pelipaikka. Minulla on vahva tunne, että olemme kokoamassa erittäin kilpailukykyistä joukkuetta, joka tulee tarjoamaan paljon hienoja hetkiä Gnistanin kannattajille!

Gnistanin sopimustilanne 6.1.2021: Nnaemeka Anyamele, Omar Jama, Elias Säyniö, Ilmari Hieta, Douglas Caé, Bangaly Kouyaté, Samu Volotinen, Masar Ömer, Rony Huhtala, Lucas Morais, Albin Mehmeti, Joel Europaeus, Matias Ambasciano, Aleksi Ahonen

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.