Jiri Koski Gnistanin maalille

Gnistan vahvistaa maalivahtiosastoaan Jiri Koskella ensi kauden kattavalla sopimuksella.

FC Vaajakosken ja JJK:n juniorijoukkueissa ensiaskeleensa ottanut Jiri Koski siirtyy Gnistanin maalille Tammisaaren EIF:sta, jossa tilille kertyi viime kaudella seitsemän pelattua ottelua.

Ennen siirtymistään EIF:iin Koski edusti Ykkösessä KTP:tä, jossa mies oli ehdoton luottomaalivahti pelaten 52 ottelua kahden kauden aikana. Koski siirtyi KTP:hen jo vuotta aikaisemmin päästen näin juhlimaan sarjanousua Ykköseen kauden 2017 päätteeksi. Kaudella 2016 Koski sai tililleen yhden ottelun pääsarjatasolla HJK:n paidassa, mutta pääasiassa kausi vierähti Kakkosessa Klubi 04:n maalin suulla. Ennen läpimurtoaan ylemmille sarjatasoille Koski edusti kahden kauden ajan Atlantista Kakkosen tasolla ja kävi hakemassa vuoden ajan kokemusta ulkomailla pelaamisesta tanskalaisen Vejlen junioriakatemiasta.

Neljänteen peräkkäiseen Ykkösen kauteensa 25-vuotias kassari lähtee kovat
tavoitteet mielessään.

– Onneksi päästiin Gnistanin kanssa sopimukseen jo tässä vaiheessa talvea niin pääsee harjoittelemaan joukkueen mukana jo hyvissä ajoin. Tavoitteena on vallata haltuun ykkösmaalivahdin paikka ja pitää maali puhtaana niin monessa pelissä kuin mahdollista!

Gnistanin sopimustilanne 25.1.2021: Jiri Koski, Kasperi Liikonen, Eetu Kolu, Gentrit Kovaqi, Nnaemeka Anyamele, Omar Jama, Elias Säyniö, Ilmari Hieta, Douglas Caé, Bangaly Kouyaté, Samu Volotinen, Masar Ömer, Rony Huhtala, Lucas Morais, Albin Mehmeti, Joel Europaeus, Matias Ambasciano, Aleksi Ahonen

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.