Gnistan ja Itä-Helsingin Hierojakoulu yhteistyöhön

Yhteistyöstä on sovittu vuoden 2022 loppuun ja se mahdollistaa Gnistanin pelaajille säännöllisiä hierontapalveluita.

Gnistan saa tulevalle kaudelle palautumiseen ja vammojen ennaltaehkäisemiseen vahvaa tukea, kun Itä-Helsingin Hierojakoulun kanssa aloitettava yhteistyö mahdollistaa pelaajille säännöllisiä hierontapalveluita. Lisäksi yhteistyön kautta Gnistanin pelaajilla on myös mahdollista kouluttautua pelaamisen ohessa hierojaksi. Vastaavasti Gnistan tarjoaa hierojakoulun opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä tavoitteellisten urheilijoiden parissa sekä opastusta joukkueen päivittäisessä arjessa.

Itä-Helsingin Hierojakoulun koulutusvastaava Timo Lötjönen kommentoi yhteistyötä.

– Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön aloittamiseen Gnistanin kanssa. Itä-Helsingin hierojakoulun opiskelijoiden pääsy työskentelemään joukkueen arjessa alan ammattilaisten ohjauksessa tukee heidän opintojaan ja tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua urheilijan lihashuoltoon.

– Seuran taustahenkilöiden kanssa käydyt keskustelut ja aiemmat kokemuksemme vakuuttivat meidät siitä, että organisaatio pyrkii toimimaan laadukkaasti olemassa olevilla resursseilla. Uskomme, että osaltamme pystymme auttamaan heitä askeleen eteenpäin ja olla tukena pelaajien lihashuollossa.

– Lisäksi olemme iloisia, että tällä tavalla pystymme myös osaltamme olla mukana suomalaisessa futiksessa.

IF Gnistanin toimitusjohtaja Marko Kolsi kommentoi yhteistyötä.

– Hieno juttu, että saamme jälleen yhden lisäelementin tukemaan edustusjoukkueen päivittäistä arkea. Nopeampi palautuminen on avainasemassa harjoittelussa ja pelaamisessa, mikä antaa joukkueelle mahdollisuuden harjoitella laadukkaammin ja tarvittaessa korkeammalla intensiteetillä. Keskustelut Itä-Helsingin Hierojakoulun kanssa sujuivat mallikkaasti ja heidän toimintatapansa istuvat hyvin yhteen meidän kanssa.

Myös Gnistanin fysioterapeutti Niklas Virta on mielissään uudesta kumppanuudesta.

– Urheiluhierojaopiskelijat tuovat lisäkädet fysioterapeutin avuksi, josta on hyötyä ajallisesti pelaajien hoidossa. Pystymme paremmin pitämään pelaajamme pelikykyisinä ja ennakoimaan kireyksiin, jotka muuten voisivat johtaa vammoihin. Joukkueeseen sisäänrakennettu hyvinvointikysely toimii hyvänä pohjana ohjatessamme pelaajien hierojien pöydälle. Toivon mukaan pystyn antamaan isosti apua hierojille ja he kokevat itsensä tervetulleeksi Gnistan-perheeseen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.