Eetu Kolu Gnistanin paitaan

Gnistan on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen hyökkääjä Eetu Kolun kanssa.

Helmikuussa 27 vuotta täyttävä Eetu Kolu on pelannut Ykköstä EIF:n ja TPV:n paidassa. Kaudella 2015 Kolun visiitti Ykköseen jäi lyhyeksi, kun pienen rooliin joutunut hyökkääjä siirtyi MuSaan kesken kauden. Toinen Ykkösen kausi kaudella 2019 sujuikin sitten jo huomattavasti paremmin, kun TPV:n heikosta kaudesta huolimatta Kolun henkilökohtainen kausi sujui hienosti miehen iskiessä 8 osumaa 21 ottelussa.

Kaudella 2012 debyyttinsä aikuisten sarjoissa tehnyt Kolu on pelannut Kakkosta kaikkiaan viidessä eri seurassa päästen juhlimaan sarjanousua TPV:n riveissä kauden 2018 päätteeksi. Ennen Gnistaniin siirtymistään 180 senttinen hyökkääjä edusti Veikkausliigassa pelannutta Turun Palloseuraa. Talvikauden 2020 Suomen Cupin ennakkoluulottomista otteista huolimatta Kolu jäi itse sarjakaudella lopulta pienelle vastuulle.

Luovaksi ja tekniseksi luonnehdittu ja hyvän pelisilmän omaava hyökkääjä odottaa tulevaa kautta innokkain mielin. Motivoitunut Kolu uskoo pystyvänsä jopa edellistä Ykkösen visiittiä parempaan maalisaldoon.

– Hyvät tunnelmat sopimuksesta! Seurassa on hyvä tekemisen meininki ja valmennus on huippuluokkaa, haluan oppia paljon uuden valmentajan alaisuudessa. Myös joukkueen ammattimainen arki ja aamuharjoittelu olivat minulle tärkeitä asioita. Tavoitteenani on pelata ehjä kausi, kehittyä ja auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon. Yhtenä tavoitteenani on tehdä vielä enemmän tehoja kuin edellisellä Ykkösen kaudellani. Pystyn pelaamaan monella eri pelipaikalla, joten pelaan siellä missä valmennus näkee minun parhaiten auttavan joukkuetta.

Gnistanin sopimustilanne 13.1.2021: Eetu Kolu, Gentrit Kovaqi, Nnaemeka Anyamele, Omar Jama, Elias Säyniö, Ilmari Hieta, Douglas Caé, Bangaly Kouyaté, Samu Volotinen, Masar Ömer, Rony Huhtala, Lucas Morais, Albin Mehmeti, Joel Europaeus, Matias Ambasciano, Aleksi Ahonen

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.